27 oktober 2021
Ford Mustang MACH-E

Ford Mustang MACH-E

5 EuroNCAP sterren voor Ford Mustang MACH-E

Autozine
27 oktober 2021 | De nieuwe, volledig elektrische Ford Mustang Mach-E heeft de maximale score van vijf sterren behaald bij beoordelingen van het onafhankelijke veiligheidsinstituut Euro NCAP en van Green NCAP: een onafhankelijk initiatief dat de ontwikkeling van schone, energie-efficiente auto's promoot.
Wittebrug

Bij de crashtests behaalde de Mustang Mach-E scores van 92 procent voor de bescherming van volwassen inzittenden en 86 procent voor de beschermingvan kinderen. Standaard bestuurdersassistentietechnologie zoals Intelligent Adaptive Cruise Control met Stop & Go en Lane Centring, Pre-Collision Assist met Auto Emergency Braking en Lane-Keeping System met Blind Spot Assist dragen bij aan de maximale veiligheidsscore. De volledig elektrische SUV behaalde zelfs de maximale score voor de technologie die de auto binnen de rijstrook houdt.

Ford Mustang MACH-E

De volledig elektrische aandrijflijn, met een theoretische actieradius tot 610 km (WLTP), heeft tijdens tests van Green NCAP ook gezorgd voor een maximale score op het gebied van schone lucht en broeikasgassen. De Ford Mustang Mach-E behaalde een score van 94 procent op het gebied van energie-efficientie en blijkt optimaal te presteren bij zowel koude als warme laboratoriumtests.

De onderscheidingen van Euro NCAP en Green NCAP vormen een aanvulling op de imposante lijst van meer dan 20 internationale onderscheidingen voor de Mustang Mach-E. Van de iF DESIGN AWARD voor de integratie van de premium B&O Sound System-speakers3 tot het winnen van de Connected Car Manufacturer Award tijdens de Automobile Awards by MOTUL voor de nieuwe generatie SYNC -technologie.

XLLease
Ford geeft extra kleur aan Mustang MachEFord geeft extra kleur aan Mustang MachE
2 december 2021
Mustang Mach-E krijgt Frost White pakketMustang Mach-E krijgt Frost White pakket
20 augustus 2021
Ford Mustang Mach-E GT nu te bestellenFord Mustang Mach-E GT nu te bestellen
9 juli 2021
Ford bouwt Mustang Mach-E 1400Ford bouwt Mustang Mach-E 1400
21 juli 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum