3 mei 2022
Ford Mustang MACH-E
Nieuws

Ford Mustang MACH-E

Ford verhoogt trekgewicht Mustang Mach-E

3 mei 2022 - Ford heeft het geremd trekgewicht van de Mustang Mach-E met Extended Range-batterij (98 kWh) verhoogd tot 1.000 kg. Dit geldt zowel voor de versie met achterwielaandrijving als vierwielaandrijving. Met het verhoogde trekgewicht is de Mustang Mach-E geschikt om bijvoorbeeld een middelgrote polyesterboot op een aanhanger te trekken.
AutoCoach

De Ford Mustang Mach-E is ook op diverse andere punten aangepast. Zo is de laadtijd tussen 80 en 90 procent teruggebracht van 52 naar 15 minuten. Verder is het rijgedrag met gebruikmaking van het One Pedal Drive-systeem soepeler bij lagere snelheden, waardoor de bestuurder van de Mustang Mach-E meer comfort zou ervaren.

Ford Mustang MACH-E

De Ford Mustang Mach-E is nu ruim een jaar in Europa te koop en blijft nieuwe klanten voor zich winnen. Ongeveer 88 procent van alle kopers is van een ander merk overgestapt vanwege het rijplezier, de gedurfde styling en het rijbereik van Fords eerste volledig elektrische SUV.

Ook huidige eigenaren van een Mustang Mach-E profiteren van de recente updates via software- of homologatie-updates. Met toekomstige software over-the-air-programmering wordt de Ford Mustang Mach-E continu verbeterd.

XLLease
XLLease