14 november 2019
Ford Mustang MACH-E

Ford Mustang MACH-E

Ford maakt naam elektrische Mustang bekend

Autozine
14 november 2019 | De nieuwe, volledig elektrische SUV van Ford heet Mustang Mach-E. Ford onthult het nieuwe model op 18 november 2019 en vanaf dat moment is het ook mogelijk online een reservering te maken.
KwikFit

De wereldpremière van de Ford Mustang Mach-E vindt plaats in Los Angeles. De onthulling is live te volgen op YouTube, Facebook en Twitter. Acteur Idris Elba zal als speciale gast assisteren bij de onthulling. Elba speelde onlangs een rol in Fast & Furious en eerder in talrijke andere films en series, waaronder Luther. Als hoofdrolspeler won hij een Golden Globe.

Ford Mustang MACH-E

Aansluitend op de live-uitzending van de onthulling kunnen geïnteresseerden op Ford.nl al met een aanbetaling een reservering maken voor de nieuwe Ford Mustang Mach-E. Snelheid is echter geboden voor wie in aanmerking wil komen voor de gelimiteerde First Edtion.

Klanten die een reservering willen maken, kunnen een account aanmaken, de gewenste specificatie van de Mustang Mach-E selecteren, een Ford-dealer selecteren en hun creditcardgegevens voor de aanbetaling invoeren. Klanten die een reservering maken, kunnen hun configuratie volgend jaar voltooien.

Meer details over de introductie en specificaties volgen 18 november bij de wereldpremière.

Remschijf.nl
Ford bouwt Mustang Mach-E 1400Ford bouwt Mustang Mach-E 1400
21 juli 2020
Ford Mach-E ontvangt online updatesFord Mach-E ontvangt online updates
12 mei 2020
1500 Fords Mustang MACH-E verkocht in NL1500 Fords Mustang MACH-E verkocht in NL
10 maart 2020
Ford Mustang Mach-E kost 49.925 euroFord Mustang Mach-E kost 49.925 euro
3 december 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum