6 september 2018
DS 7 Crossback

DS 7 Crossback

Nieuwe motoren voor DS 7 Crossback

Autozine
6 september 2018 | Vanaf nu zijn de PureTech 130 Manual (energielabel B, handgeschakeld 6 versnellingen) en de BlueHDi 130 Automatic (energielabel C, automaat 8 versnellingen) beschikbaar, waarmee de vanafprijs van de DS 7 Crossback 39.990 euro wordt (geldt voor PureTech 130 Manual Chic uitvoering). DS Automobiles richt met name met deze twee nieuwe motoren op de zakelijke / leasemarkt.
 

Daarnaast beschikt DS 7 Crossback vanaf nu over 2 nieuwe opties:

DS 7 Crossback

DS Park Pilot: een uitbreiding van Park Assist, met als aanvulling dat met DS Park Pilot DS 7 Crossback automatisch kan inparkeren zonder dat de bestuurder het stuurwiel het rem- en gaspedaal hoeft te bedienen. De bestuurder dient het parkeervak te selecteren en de automatische inparkeerknop (die zich bevindt op de selectiehendel van de automaat) ingedrukt te houden tijdens de manoeuvre en DS 7 Crossback parkeert automatisch de auto in het juiste parkeervak.

Ook standverwarming van Webasto is optioneel beschikbaar in combinatie met de volgende motoren: BlueHDi 130 Manual, BlueHDi 130 Automatic, BlueHDi 180 Automatic.