12 april 2021
Cupra Formentor

Cupra Formentor

CUPRA Formentor wint Red Dot Award

Autozine
12 april 2021 | De CUPRA Formentor heeft een internationale erkenning gekregen. Nadat de Crossover SUV van CUPRA onlangs al een podiumplaats scoorde in de gerenommeerde Europese Auto van het Jaar-verkiezing, werd de Formentor ditmaal beloond met een Red Dot Award. CUPRA ontving de designprijs voor de uitgesproken sportieve vormgeving van de Formentor.
Nieuwe vloermatten voor de Formentor?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

De Red Dot Award voor productdesign wordt jaarlijks toegekend aan de allerbeste producten, als waardering voor de esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit,slimme en innovatieve technologieën en onderscheidende designkwaliteit.

Cupra Formentor

"Voor ons betekent de Red Dot Award een serieuze erkenning voor het uitgesproken design van de Formentor. Bij CUPRA ontwerpen we auto's voor echte autoliefhebbersdie misschien niet bij iedereen in de smaak vallen," verklaart Wayne Griffiths, President van CUPRA en SEAT. "Deze internationale, felbegeerde onderscheiding onderstreept het fantastische werk van ons designteam."

De CUPRA Formentor combineert de kracht van het MQB EVO-platform met de uitstraling van een Crossover. Dat werd erkend door de Red Dot Award jury, een panel van vijftig internationale specialisten die elke inschrijving testen, beoordelen en waarderen. Daarvoor hanteert de jury een spectrum aan criteria, aangevuld met de specialisatie van elk individueel jurylid. Vaste beoordelingscriteria zijn de mate van innovatie, functionaliteit, ergonomie, symboliek, emotionele aantrekkingskracht en een ecologisch verantwoord ontwerp.

5 EuroNCAP sterren voor Cupra Formentor5 EuroNCAP sterren voor Cupra Formentor
4 maart 2021
CUPRA introduceert Formentor e-HYBRIDCUPRA introduceert Formentor e-HYBRID
2 maart 2021
Topmodel CUPRA Formentor nu bestelbaarTopmodel CUPRA Formentor nu bestelbaar
11 november 2020
CUPRA start productie FormentorCUPRA start productie Formentor
29 september 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum