20 november 2003
Chrysler Crossfire

Chrysler Crossfire

Chrysler CrossFire nu bij de dealer

Autozine
20 november 2003 | Tijdens de AutoRAI in februari kon het Nederlandse publiek voor het eerst kennismaken met de Chrysler Crossfire. Met opvallend uiterlijk is deze nieuwe telg van Chrysler de mix tussen Amerikaans design en Duitse grondigheid. Liefhebbers die de nieuwe tweezits sportcoupe nog niet met eigen ogen hebben gezien, kunnen de auto vanaf heden bij de Chrysler-dealer bewonderen. Een proefrit behoort eveneens tot de mogelijkheden.
AutoCoach

De auto staat symbool voor de toekomst van het merk Chrysler. De neus van deze coupe toont het nieuwe gezicht van Chrysler, en de vele veiligheidsaspecten en het kwaliteitsniveau vormen de maatstaf voor toekomstige producten. De reacties op de nieuweling zijn veelbelovend. Terwijl de auto nog maar net in de showroom staat, is een groot deel van de aan Nederland toegewezen Crossfires inmiddels verkocht.

Chrysler Crossfire

Het prijskaartje van de Chrysler Crossfire begint bij € 50.850,- voor de handgeschakelde versie. De uitvoering met automatische transmissie is er vanaf € 52.950,-.

XLLease
Zwarte magie: Chrysler Crossfire BlackZwarte magie: Chrysler Crossfire Black
29 oktober 2004
Binz levert Crossfire als ambulanceBinz levert Crossfire als ambulance
27 juli 2004
Chrysler Crossfire SRT-6 in GeneveChrysler Crossfire SRT-6 in Geneve
24 februari 2004
Eerste Chrysler Crossfire geproduceerdEerste Chrysler Crossfire geproduceerd
10 februari 2003
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum