2 december 2016
Audi Q2

Audi Q2

Audi Q2 winkel opent in Utrecht

Autozine
2 december 2016 | De gehele maand december zal Audi in hartje Utrecht in een pop-up store voor de Q2 te vinden zijn. De nieuwe Audi Q2 is hier te bewonderen, te configureren en via een bijzondere virtual reality-experience te beleven. Met het oog op de feestdagen kunnen bezoekers in de winkel ook terecht voor originele Audi cadeaus.
 

De tijdelijke winkel brengt de Audi Q2 naar de omgeving waar hij in zijn element is: de stad. Hartje stad om precies te zijn, want de store bevindt zich aan de Lange Viestraat 2 in het centrum van Utrecht.

Audi Q2

Een bijzondere attractie in deze unieke Audi brandstore is de VR-experience. Bezoekers kunnen de Q2 in de pop-up store actief via virtual reality beleven. Op deze wijze laat Audi bezoekers kennismaken met een nieuw showroomconcept.

De pop-up store is ook een winkel vol anders-dan-anders cadeaus uit de Audi Collection. Iedereen kan zich hier laten inspireren door de gehele Audi Q2 collectie, de sportieve horloges uit de Audi Sport Collection, de R8 LMS van LEGO en nog veel meer.