Audi Q2

Audi Q2

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Q2 is de compacte, betaalbare SUV van Audi. De Q2 overtuigt met uitstekende rijeigenschappen en een geweldige 1.0 TFSI motor. Helaas zijn de 1.6 diesel en de materiaalkeuze minder.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 49.108,-
 CO2-uitstoot: 128 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 10.804,-

 
Bijtelling "Audi Q2 2.0 TDI (190 pk) Quattro"
 
Bijtelling per jaar€ 5.591,-
Bijtelling per maand€ 466,-
 

Op zoek naar een Audi Q2?
bynco heeft er 44 vanaf € 21.140,-

Audi Q2

Hyundai KonaHyundai Kona
"39 kW Comfort"
Peugeot 2008Peugeot 2008
"EV Active"
Citroën C3 AircrossCitroën C3 Aircross
"100 Feel"
Opel CrosslandOpel Crossland
"1.5 CDTI Elegance"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum