22 juni 2010
 

Smart

Zakelijke Smart nu online bestelbaar

22 juni 2010 | Na MijnSmart.nl introduceert de fabrikant nu de zakelijke variant: MijnSmart.nl/zakelijk. Via deze website kunnen ondernemers een Smart ForTwo leasen voor 235 euro per maand. In deze prijs is afgezien van de brandstofkosten werkelijk alles opgenomen: van verzekering en onderhoud/reparatie via wegenbelasting tot en met hulp onderweg. De berijder krijgt daarbij de beschikking over een zuinige, praktische en makkelijk te parkeren Smart ForTwo die standaard is uitgerust met airconditioning en een geïntegreerd navigatiesysteem. Indien gewenst wordt de auto zelfs als een rijdend visitekaartje uitgevoerd.

Op MijnSmart.nl/zakelijk staan de Smart ForTwo met de MHD-benzinemotor of de CDI-dieselkrachtbron centraal. Standaard zijn onder meer airconditioning, een radio/CD-speler en een geïntegreerd DVD-navigatiesysteem met touch screen en Bluetooth-telefonie. De basisprijs hiervoor bedraagt € 235,-. Bij dit tarief zijn ook verzekering (all-risk), onderhoud en reparatie, vervanging van banden, internationale mobiliteitsservice, wegenbelasting, rente en afschrijving etc. inbegrepen.

Smart

De brandstofkosten zijn niet in het maandbedrag inbegrepen. Smart biedt wel de mogelijkheid om een tankpas mee te bestellen. In dat geval is de BTW aftrekbaar omdat deze pas een bedrijfsbetaalmiddel is.

Voor de berijder is van belang dat de Smart ForTwo in de gunstige 14%-categorie van de fiscale bijtelling valt en dat de auto zó compact is, dat hij eenvoudig door het drukste stadsverkeer is te loodsen én dat er altijd een parkeerplekje voor te vinden is. Bovendien is de Smart ForTwo met zijn exceptioneel lage verbruik een goed voorbeeld van milieuveranwtoordelijke mobiliteit die bijdraagt aan het verlagen van de 'CO2-footprint' van bedrijven.

Smart

MijnSmart.nl/zakelijk denkt ook op andere fronten met ondernemers mee. Een ForTwo is namelijk ook zeer geschikt als 'rijdend billboard'. De grote deuren zijn zeer geschikt als 'reclamedrager'. Deze bestickering is zelfs op te nemen in het leasebedrag.

Bestellen kan met enkele muisklikken en daarna kan er snel gereden worden: binnen 15 dagen. Bovendien kan de auto op elk gewenst adres (in Nederland) worden afgeleverd. Op kantoor bijvoorbeeld, of thuis bij de berijder. Maar het is (en blijft) natuurlijk ook mogelijk om de auto te laten afleveren door de Smart-dealer. Er zijn 31 Smart-dealers in Nederland.

Smart Smart
 
Websitewww.mijnsmart.nl/zake
Deel via