15 juni 2010
 

Peugeot

Peugeot Nederland op Facebook

15 juni 2010 | Peugeot Nederland heeft een eigen pagina op Facebook gecreëerd, waar liefhebbers van Peugeot kunnen reageren en hun ervaringen delen.

Facebook is een zogenaamd sociaal netwerk, waar iedereen die zich inschrijft een profiel maakt en van daaruit een netwerk met vrienden creëert. Vrienden die nog niet ingeschreven staan, kunnen via Facebook uitgenodigd worden om deel te nemen. Daarnaast is het mogelijk om lid te worden van groepen die zich concentreren op specifieke onderwerpen.

Peugeot

In 2004 gestart en oorspronkelijk toegankelijk voor alleen studenten van Harvard College is Facebook sinds september 2006 toegankelijk voor iedereen. De Nederlandstalige versie is sinds mei 2008 in de lucht. In april 2010 telde Facebook wereldwijd al 500 miljoen actieve gebruikers, waarvan ruim 2,5 miljoen in Nederland. Een jaar geleden waren het er wereldwijd nog "maar" 200 miljoen!

De Peugeot pagina is ontwikkeld om leden de mogelijkheid te geven zich te verbinden met ons merk. Peugeot zal regelmatig nieuwtjes, evenementen, foto's en video's plaatsen. De Facebook gebruikers kunnen zelf natuurlijk ook bijdragen aan de pagina. Zo kunnen ze bijvoorbeeld reageren op nieuws van Peugeot.

Peugeot
 
Websitefacebook.peugeot.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!