3 maart 2010
 

Nissan

Nissan lanceert minisite over elektrische mobiliteit

3 maart 2010 | Nissan lanceert in Europa de website Electric-mobility.com. Behalve over de voordelen van elektrische mobiliteit, informeert de site bezoekers ook over hoe een elektrische auto werkt, de milieuaspecten, wat de rijervaringen en de gebruikskosten zijn.

Met de minisite neemt Nissan samen met zijn overheidspartners de eerste stap in een grootschalige campagne die erop gericht is de consument te informeren over elektrische voertuigen en hun voordelen. In de nabije toekomst zal Electric-mobility.com linken naar zowel alle Europese Nissan-websites als naar de sites van Nissans 'zero emission'-partners, waaronder Nederland, Portugal, Ierland, het vorstendom Monaco en 'One North East', een Brits regionaal ontwikkelingsbureau dat een duurzame samenleving nastreeft.

Met Electric-mobility.com en social media sites als Twitter, Facebook en YouTube willen Nissan en zijn partners een betrouwbare informatiebron over elektrische mobiliteit creëren voor alle Europeanen die geïnteresseerd zijn in een schonere toekomst.

Nissan

De lancering van de minisite loopt vooruit op de introductie van de Nissan LEAF, 's werelds eerste gebruiksvriendelijke elektrische auto die later dit jaar in Japan, de Verenigde Staten en Europa in de verkoop gaat.

Samen met alliantiepartner Renault werkt Nissan Motor Co., Ltd., wereldwijd samen met ongeveer vijftig regeringen, stadsbesturen en andere overheden voor de promotie van emissievrije mobiliteit.

Nissan
 
Websitewww.electric-mobility
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!