22 november 2009
 

Autoprice

Autoprice start online autoveiling

22 november 2009 | Autoprice is gespecialiseerd in bemiddeling bij de aanschaf van nieuwe auto's via het Internet door bedrijven en privépersonen. Het bedrijf is al enige tijd actief in diverse Europese landen. Autoprice breidt haar activiteiten nu verder uit door ook partijen nieuwe auto's middels een internetveiling aan te bieden. Daarvoor is het bedrijf een samenwerkingsverband aangegaan met BVA-Automotive, een dochteronderneming van het veilinghuis BVA uit Hoevelaken.

Autoprice, met het hoofdkantoor in Almelo en een vestiging in Duitsland, is sinds 1999 actief op de Duitse markt en sinds enige tijd ook in Nederland. Vanwege de afwijkende belastingmaatregelen in Europa, verschillende uitrustingsniveaus en onderscheidend koopgedrag bestaan er binnen de EU nog steeds grote prijsverschillen, oplopend tot maximaal 40%.

Arjen van Beek, Directeur Autoprice: "Door de ervaring, know-how en het internationale netwerk van Autoprice kunnen we niet alleen voor veel autotypes scherpe prijzen afspreken voor onze klanten. Ook hebben wij door de situatie en ontwikkelingen in de internationale auto-industrie de beschikking over grotere partijen auto's tegen scherpe, marktgerelateerde prijzen. Een veiling van zo'n partij auto's via het Internet, gefaciliteerd door BVA Automotive, is dan een prima afzetkanaal, met veel voordeel voor de koper".

Autoprice

Sinds 1 november jongstleden is BVA-Automotive van start gegaan, een nieuwe activiteit van het online veilingbedrijf BVA Auctions B.V. in Hoevelaken.

Nogmaals Arjen van Beek: "Omdat wij zeer goed zijn ingevoerd in de internationale auto-industrie hebben wij als een der eersten de informatie, wanneer een groep fabrieksnieuwe auto's ter beschikking komt. Het Internet en een on-line veiling zijn een prima verkoopplatform, waarbij kopers in een webomgeving kunnen bieden op de auto's die op een veiling worden aangeboden. Daarbij is de samenwerking met een gerenommeerd bedrijf als BVA onontbeerlijk. Het voordeel kan aanzienlijk oplopen bij een gelijkblijvende service. Autoprice begeleidt de koper daarbij gedurende het gehele traject, van aanschaf tot levering".

Autoprice
 
Websitewww.autoprice.de/NL/
Deel via