17 januari 2008
 

Seat

Seat introduceert Business Line High pakket voor Leon en Altea

17 januari 2008 | Per direct heeft Seat voor zowel de Leon als de Altea en Altea XL Stationwagon een uitgebreid en Business Line High pakket geïntroduceerd. Uitvoeringen die van dit pakket zijn voorzien krijgen bovenop de standaarduitrusting tal van extra's, met als eyecatcher een af-fabriek gemonteerd DVD kleurennavigatiesysteem met touch screen. Het pakketvoordeel van de Business Line High-versies kan oplopen tot € 2.263,-.

Bij het Business Line High pakket staat maximaal comfort centraal en daarom heeft Seat voor deze versie van de Leon, Altea en Altea XL Stationwagon het Stylance uitrustingsniveau als basis genomen. Dat betekent dat deze drie de modellen standaard bijvoorbeeld beschikken over 16 inch lichtmetalen velgen, mistlampen voor, een in carrosseriekleur meegespoten achterspoiler, een boordcomputer, volautomatische airconditioning, elektrisch verstelbare, inklapbare en verwarmde buitenspiegels, coming home functie, cruise control en elektrisch bedienbare ramen voor en achter.

Seat

Het Business Line High pakket voegt daaraan nog een reeks extra's toe. Een hoofdrol is daarbij weggelegd voor het radio/DVD navigatiesysteem, dat af-fabriek wordt gemonteerd. Het systeem wordt standaard geleverd met een kleurenbeeldscherm en is onder andere uitgerust met een CD/MP3-speler, Bluetooth en touch screen bediening. Uiteraard levert Seat daar als onderdeel van het Business Line High pakket tevens een navigatie-DVD voor West-Europa bij en maken ook parkeersensoren achter en donker getinte ramen vanaf de B-stijl deel uit van de pakketuitrusting.

De Seat Leon Business Line High beschikt bovendien over een regensensor, een automatisch dimmende buitenspiegel en een "automatisch lichten aan" functie, zaken die standaard al deel uitmaken van de Stylance-versie van de Altea en Altea XL Stationwagon.

Seat

Seat levert het pakket, dat voor de Leon een waarde vertegenwoordigt van € 3.058,- (Altea/Altea XL Stationwagon: € 2.709,-), voor een prijs van € 795,-. Het Business Line High pakket is per direct leverbaar in combinatie met alle benzine- en dieselmotoren, met uitzondering van de 1.4 benzine (85 pk).

Seat Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via