27 september 2007
 

Honda

Speciale uitvoeringen Honda Accord en Jazz

27 september 2007 | Precies dertig jaar geleden introduceerde Honda de Accord. Ter gelegenheid van deze mijlpaal brengt het merk nu de Accord Business Mode uit. Daarnaast presenteert Honda de Jazz Style Mode, ter ere van de tweemiljoenste Jazz die deze zomer is verkocht.

Speciaal voor de Honda Accord Business Mode zijn twee kleuren aan het programma toegevoegd: Premium White Pearl en Carbon Bronze Metallic. De Honda Accord Business Mode heeft bovenop de standaarduitrusting o.a. een premium audio systeem, mistlampen voor, 17" aluminium velgen (Tourer 16") en een VDO navigatiesysteem.

Honda

De Accord Business Mode komt in de plaats van de huidige Accord Sport. Hij is leverbaar als Sedan en Tourer met een 2,0-liter benzinemotor en de 2,2-liter dieselmotor. De waarde van de Business Mode uitrusting is € 3.799,-. De meerprijs bedraagt € 499,-.

De tweede speciale uitvoering, de Jazz Style, volgt de Jazz 1.4 LS op. Deze jubileumeditie is voorzien van onder meer lichtmetalen 14-inchwielen, mistlampen voor en een design grille. De Jazz Style, waarvan de meerwaarde circa duizend euro bedraagt, wordt voor dezelfde prijs aangeboden als de vroegere Jazz 1.4 LS , vanaf € 16.990,00.

Honda

De Honda Accord Business Mode en Jazz Style Mode staan nu in de showroom.

Honda Honda
 
Websitewww.honda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!