7 juni 2007
 

Fiat Services

Fiat lanceert nieuwe website

7 juni 2007 | Italië biedt meer dan alleen mooie auto's. Eten, design en mode zijn er bekende voorbeelden van. Fiat introduceert daarom een website voor consumenten die naast informatie over de Fiat modellen en accessoires, ook veel Italie-gerelateerde informatie verschaft. Te denken valt aan mode, design, gastronomie en passie.

De website FiatServices.nl is verdeeld in: Dolce Fiat en Fiat Explorer, waarbij de eerste een online magazine is met een Italian touch. Hier zijn gepassioneerde rubrieken over mode, design en gastronomie te vinden. Naast moderne Fiat lifestyle attributen als mp3 spelers en digitale fotocameras, valt hierbij te denken aan restaurantrecensies, ontwerpers en designmeubels. Natuurlijk allemaal met een Italiaanse insteek.

Fiat Services

Om de consument beter en vooral sneller te kunnen bedienen, is er het Fiat Explorer gedeelte. Naast onderhoudsprijzen, aanbiedingen, accessoires, fun en financieringen biedt dit gedeelte van de website alle informatie omtrent het financieren van een auto.

Fiat Services
 
Websitewww.fiatservices.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!