14 juni 2013
 

Little Makuzu

Little Makuzu brengt auto-app voor kinderen uit

14 juni 2013 | Little Makuzu, een specialist op het gebied van apps voor kinderen, brengt een auto app uit. Automobiel is een leerzame kinderapp met meer dan twintig verschillende voertuigen. Het kind puzzelt de auto's in elkaar en ontdekt wat ze doen. De app is verkrijgbaar in de App Store voor iPhone, iPod Touch en iPad en kost 0,89 euro.

Automobiel bevat twintig verschillende voertuigen, van brandweerwagen tot bulldozer. Met deze app leren jonge kinderen om verschillende motorvoertuigen te benoemen. Het puzzelelement oefent de fijne motoriek, oog-handcoördinatie en het ruimtelijk inzicht.

Little Makuzu

"Bij Little Makuzu zijn we erg geïnteresseerd in het effect van moderne technologie op kinderen. Neem de snelheid waarmee jonge kinderen touchscreenbediening leren: er groeit een nieuwe generatie op voor wie smartphones en tablets vanzelfsprekend zijn", stelt creative director Sigfrid van Driel.

"Wij denken dat met zorg en passie ontworpen apps kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Het doel van Little Makuzu is dan ook om het leuke en het leerzame samen te brengen in mooie, doordachte kindersoftware, die de potentie benut van de nieuwe technologie. Onze apps zijn altijd in het Nederlands geschreven en gesproken, eenvoudig te begrijpen en veilig in het gebruik. Dus zonder advertenties en in-app aankopen!", besluit Van Driel.

Little Makuzu Little Makuzu
 
Websitewww.littlemakuzu.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!