12 juni 2013
 

Toyota Camatte57s

Toyota toont Camatte57s op Tokyo Toy Show

12 juni 2013 | Samen met je kroost een auto bouwen én rijden? Toyota introduceert de Camatte57s: een pure, volledig elektrisch aangedreven cabriolet waarvan het design keer op keer eenvoudig naar eigen smaak kan worden aangepast én die je vervolgens samen met je kinderen kunt rijden. De Toyota Camatte57s maakt zijn debuut op de Tokyo Toy Show 2013.

De Toyota Camatte57s geeft ouders en hun kinderen de mogelijkheid samen aan hun ideale auto te werken. De carrosserie van de Camatte57s bestaat namelijk uit 57 kleine, lichtgewicht bodypanelen die te vervangen zijn door panelen met een andere kleur. Wie verder wil, kan zelfs de koplampen en de wielen in een handomdraai aanpassen en zo een Camatte57s Sport bouwen. Een complete facelift kost zo'n 2 uur.

Toyota Camatte57s

De Toyota Camatte57s is voorzien van drie zitplaatsen: één voorin en twee achterin. Het gas- en rempedaal en de stoelen kunnen zo gepositioneerd worden dat kinderen in de Camatte57s kunnen rijden terwijl ze hierbij geassisteerd worden door hun ouders. Vader of moeder zit in dat geval rechts achter zoon- of dochterlief en helpt hem of haar bij het sturen en remmen.

Met de Camatte57s borduurt Toyota verder op de in 2012 zo enthousiast ontvangen Camatte. Ook van deze Toyota konden de bodypanelen worden verwisseld. Maar de Camatte57s gaat een flinke stap verder: zowel in mogelijkheden om te personaliseren, als in het gemak om dat te doen. Bovendien is de Camatte57s een pure cabriolet.

Toyota Camatte57s

De Tokyo Toy Show opent op donderdag 13 juni gedurende vier dagen zijn deuren voor het publiek.

Toyota Camatte57s Toyota Camatte57s
 
Websitewww.toyota.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!