30 maart 2012
 

Opel

Opel geeft korting op onderhoud oude modellen

30 maart 2012 | Opel is gestart met de "Opel 10+" Service. Eigenaren van Opels ouder dan tien jaar kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief gebruikmaken van de officiële Opel-dealer. Zij krijgen op de totale factuur, dus zowel op onderdelen als op arbeidsloon, een korting van 20 procent.

Het is bekend dat eigenaren van auto's ouder dan tien jaar voor onderhoud steeds vaker naar universele garagebedrijven gaan. Opel Nederland stelt dat alleen de merkendealer gebruik maakt van Opel-diagnose-apparatuur, originele onderdelen en speciaal gereedschap dat specifiek voor toepassing op Opel-onderdelen is ontworpen.

Opel

Opel komt berijders van oudere modellen tegemoet door ze een korting van 20 procent te geven op de totale werkplaatsfactuur. Die korting geldt dus zowel voor het arbeidsloon van het best mogelijk geschoolde personeel, als voor de duurzame originele onderdelen.

Als blijk van de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie en de gebruikte onderdelen, geeft Opel naast de korting een garantie van 2 jaar op de gebruikte Opel onderdelen.

Opel
 
Websitewww.opel.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!