16 maart 2011
 

JustLease

JustLease.nl gaat van start

16 maart 2011 | Woensdag 16 maart is Justlease.nl gelanceerd: een volledig online leasemaatschappij gericht op ondernemers en leaserijders. Justlease.nl is een 100% dochter van het familiebedrijf Terberg Leasing, een van de tien grootste leasemaatschappijen van Nederland.

Ten opzichte van concurrenten belooft Justlease.nl meer kwaliteit en flexibiliteit in het contract. Een voorbeeld hiervan is het tot nul kunnen reduceren van het eigen risico. Justlease.nl biedt daarbij altijd vervangend vervoer.

Bij Justlease.nl kan een auto worden uitgezocht op basis van netto lasten privégebruik. Dit is juist de factor waarop 60% van de leaserijders een auto selecteert, zo blijkt uit onderzoek. De website JustLease.nl is zo ingericht dat er binnen twee stappen een auto kan worden gekozen. Op de site is te zien hoeveel een auto per maand kost, wat daarbij is inbegrepen en wat de extra's zijn.

JustLease

Justlease.nl zoekt vijftig leaserijders die van een nieuwe dienst willen profiteren: een gratis haal- en brengservice van hun auto bij elke onderhoudsbeurt. Ongeacht bij welke leasemaatschappij de leaserijder is aangesloten; iedereen kan zich aanmelden. De actie loopt tot 30 april.

Twee van de meest populaire leaseauto's zijn tot 15 mei 2011 extra voordelig te bestellen bij Justlease.nl. Op de VW Polo, de meest geleaste auto van Nederland, en de Opel Corsa geldt een tijdelijke korting van 30 euro per maand.

JustLease
 
Websitewww.justlease.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!