22 september 2009
Volkswagen Scirocco

Volkswagen Scirocco

Volkswagen maakt iPhone game voor Scirocco R

Autozine
22 september 2009 | Volkswagen de Scirocco R nog maar een paar dagen geleden officieel heeft onthuld, is er nu al mee te racen. Speciaal voor de iPhone en de iPod touch is er nu namelijk de interactieve racegame 'Scirocco R 24 hour Challenge.' De uitdaging daarbij is om de snelste Scirocco over een circuit te sturen dat verdacht veel lijkt op de Nürburgring, ofwel: de Groene Hel. Het spel is gratis te downloaden via de Apple App store.
Nieuwe vloermatten voor de Scirocco?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

 

De Nürburgring behoort tot de meest uitdagende circuits ter wereld. De bijnaam 'Groene Hel' geeft een goede indicatie van de moeilijkheidsgraad ervan. De interactieve racegame die op basis hiervan voor de iPhone en iPod touch is ontwikkeld, brengt de spanning van een eindeloze serie moeilijke bochten letterlijk onder handbereik.

Volkswagen Scirocco

De Scirocco R 24 hour Challenge kent drie verschillende uitdagingen: qualifying mode, de 24-Hour-mode en de multiplayer-modus (via Bluetooth). Daarnaast kunnen spelers individuele settings zelf invullen. Zo is het uiterlijk van de virtuele Scirocco R aan te passen. Daarbij is het originele geluid van de 195 kW/265 pk sterke echte 'R' beschikbaar.

De Scirocco R 24 Hour Challenge is de tweede interactieve game van Volkswagen. In maart van dit jaar werd bij de première van de nieuwe Polo de Volkswagen Polo Challenge racegame gepresenteerd. Deze game (eveneens voor de iPhone en iPod touch) ook voor was succesvol: in vier weken tijd werd hij meer dan 1,4 miljoen maal gedownload. Daarmee voerde deze game lange tijd de Europese download-hitlijst aan.

Volkswagen Scirocco