13 september 2010
Volkswagen Scirocco

Volkswagen Scirocco

Voordelige optiepakketten voor VW Scirocco

Autozine
13 september 2010 | De Executive- en Executive Plus-pakketten voor de Volkswagen Scirocco worden tijdelijk tegen een speciale prijs aangeboden. Ook het sportief getinte Dynamic-pakket is tijdelijk extra gunstig geprijsd. Door de verschillende pakketten te combineren, kan het totale voordeel voor de klant oplopen tot ruim 3.000 euro.
Nieuwe vloermatten voor de Scirocco?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

 

Het nieuwe Executive-pakket voor de Scirocco maakt (zakelijk) autorijden comfortabeler. In dit pakket zijn namelijk een radio-navigatiesysteem (RNS 310), telefoonvoorbereiding, Alarm 'plus' (TNO/SCM goedgekeurd) en Park Distance Control opgenomen. Normaal gesproken bedraagt de meerprijs hiervoor 2.400 euro, maar de Volkswagen-dealer biedt het Executive-pakket tijdelijk aan voor 495 euro. Het klantvoordeel komt daarmee uit op 1.905 euro.

Volkswagen Scirocco

In het Executive Plus-pakket voor de Scirocco staat het radio-navigatiesysteem RNS 510 centraal. Dit blinkt uit in gebruiksgemak door het full colour touchscreen, verkeersbordenherkenning (snelheidslimiet) en de weergave van de rijrichting via de boordcomputer. Bovendien zijn bij dit systeem acht speakers, een 30 GB harde schijf en een DVD-speler inbegrepen. Naast het RNS 510-systeem omvat het Executive Plus-pakket ook alle bestanddelen van het Executive-pakket. Het Executive Plus-pakket voor de Scirocco wordt tijdelijk aangeboden voor 1.575 euro. De normale meerprijs bedraagt 3.845 euro (klantvoordeel: 2.270 euro). De nieuwe Executive- en Executive Plus-pakketten zijn leverbaar voor alle Scirocco-modellen in Highline en Highline Plus-uitvoering.

Sportiviteit is een kerneigenschap van de Scirocco en dat kan extra worden aangezet met het Dynamic-pakket. Dit omvat 17 inch lichtmetalen velgen (type Donington), mistlampen vóór, extra donker getinte achterruit en zijramen achter, een zwarte dakhemel en stoelbekleding 'Catch up' (een combinatie van stof en alcantara). Het Dynamic-pakket is leverbaar voor alle Scirocco-modellen. De meerprijs bedraagt tijdelijk 225 euro in plaats van 1.025 euro. Het Dynamic-pakket is ook te combineren met het Executive- en Executive Plus-pakket. Hierdoor kan het totale voordeel voor de klant oplopen tot 3.070 euro.

Volkswagen Scirocco

De speciale prijzen voor de verschillende optiepakketten zijn geldig tot en met 30 november aanstaande.