10 september 2009
Volkswagen Fox

Volkswagen Fox

Volkswagen Fox tijdelijk met 0% financiering

Autozine
10 september 2009 | Speciaal voor de Fox heeft Volkswagen een financieringsconstructie met een rente van 0% in het leven geroepen. Deze maakt het mogelijk om voor een maandbedrag van 99 euro een Fox 1.2 (40 kW/55 pk) met energielabel C te rijden. Dit bedrag geldt voor een periode van drie jaar en is inclusief allrisk verzekering. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen van dit aanbod gebruik van maken.
 

Voor een maandbedrag van 99 euro financiert de klant drie jaar lang een Volkswagen Fox met de 40 kW/55 pk sterke 1,2-liter benzinemotor. Deze motor heeft een energielabel C. Bij zakelijke inzet valt deze Fox in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling.

Volkswagen Fox

De compacte Fox beschikt over een standaarduitrusting waarbij onder meer ABS, twee airbags, vier luidsprekers, hoofdsteunen vóór en achter en elektronische wegrijblokkering zijn inbegrepen.

In het voorbeeld met een maandbedrag van 99 euro is voor de volledige looptijd van drie jaar inclusief een start- en een slottermijn ook een all-risk verzekering inbegrepen. Normaal gesproken zou het complete pakket tegen een financieringstarief een maandbedrag van 143 euro opleveren. Daarmee vertegenwoordigt deze aanbieding dus een voordeel van 44 euro per maand. Over de gehele looptijd komt het voordeel daarmee uit op 1.548 euro.

De aanbieding heeft één beperking: hij is alleen tussen 10 september en 31 december 2009 bij de Volkswagen-dealer te bestellen.