23 februari 2019
Volkswagen Fox

Forum Volkswagen Fox

Reacties van eigenaren

  

, datum: 15 december 2018

Ervaring met auto: Auto voldoet prima. Heb geen klachten. Auto krijgt iedere 7000 km nieuwe olie en filter. Kost je haast niets. Verder 1 x per jaar luchtfilter vervangen. 1 x per twee jaar remolie en bougies vervangen. Motortje is mij daar dankbaar voor. Verder absoluut geen klachten.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit2 jaar
KM-stand147.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 12 januari 2018

Ervaring met auto: Drama met deze leuke auto! Allerlei klachten: motor, achterslot, middenstuk uitlaat, achter ruitenwisser. Heb deze auto nog geen eens een jaar, 2e hands van het jaar 2006. Al een maand doet mijn motor raar stotteren. Net daarvoor de bougies laten vervangen en daar begint 'ie weer. Net bij garage uit laten lezen ook probleem lukt niet. Bobine is goed nieuwe erop gezet maar blijft stotteren vooral als ik moet optrekken in 1e en 2e versnelling voel je dat hij moeite heeft om vooruit te komen. Maar even goed gassen komt 'ie weer. Volgende week motor uit elkaar laten halen of het te maken is en of het waard is voor deze auto. Ik vind het een leuke prettige auto, maar ik vind dit niet meer zo grappig. Ik lees hier en daar op forums dat sommige hier ook last van hebben...

Uitvoering1.4 Trendline
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand216.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor3
  
 
Reactie van: Jhspijkers, datum: 27 januari 2018

Antwoord: Achterslot is een echt probleem. Die van mij was ook kapot. Deze is echter eenvoudig zelf te vervangen, heb een slot gehaald bij de sloop en was voor 30 euro klaar. Wel moet je even de tijd erbij rekenen voor het zelf monteren maar met een klein uurtje ben je wel klaar.

  

, datum: 25 januari 2017

Ervaring met auto: Fijne auto. Gisteren voor het eerst een echt mankement. Het lampje van het motormanagement ging aan. Laten uitlezen in de garage bleek dat de derde bobine defect was. 3 nieuwe bougies laten plaatsen en 1 nieuwe bobine. Hij gaat weer als een zonnetje.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Na 2 jaar liet de hemelbekleding los. Die is in de garantie periode door de dealer weer vast gezet.

Verder probleem gehad met de centrale vergrendeling. De afstandsbediening werk niet meer. En de centrale vergrendeling van van de achterklep liet het afweten. Ja en natuurlijk ook de ruitenwissers maken veel lawaai. Daar nog niet het juiste wisserblad voor kunnen vinden.

Tot slot het elektrische raam aan de bestuurderszijde daar was de nippel van de staaldraad los geschoten. En de spiegelverwarming rechts heeft het laten afweten.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit11 jaar
DealerWaal

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor8
  
 
Reactie van: Xcornelis, datum: 6 september 2017

Antwoord: Beste frank, ik heb op mijn fox de Bosch flatblade ruitenwissers gezet. Ideaal.

  

, datum: 17 december 2016

Ervaring met auto: Prettig rijdende auto, ruim van binnen, goede stoelen, bevalt prima.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Makkelijk in onderhoud. Aan te bevelen.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand103.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 24 september 2016

Ervaring met auto: Zeer prettig rijdend autootje. Pittig bij het optrekken, je hoort dan wel goed het typische 3 cylinder geluid, bij hogere snelheid verdwijnt dat. Prima, hoge zit en erg ruim van binnen. Tot nog toe geen problemen gehad.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor9
  
  

, datum: 29 december 2015

Ervaring met auto: Hoge zit. Ruimte voor vervoer grote spullen.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Altijd naar lokale sub-dealer. Echte dealers in de omgeving ondeskundig, duur en teveel overhead.
Alleen bougiekabels vervangen en kofferbakslot (na 7 jaar). Regulier onderhoud, verder geen enkel probleem.

Uitvoering1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit7 jaar
KM-stand53.000 km
DealerSchilder

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 26 maart 2015

Ervaring met auto: Een zeer prettige auto om mee te rijden. Geen problemen met de motor of andere zaken. Juist een zeer prettige 1.4 motor met nog een beetje pit. Enige opmerking is dat er teveel plastic in het interieur aanwezig is.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Onderhoud volledig uitgevoerd volgens serviceplan bij de VW dealer in Duitsland (Autohaus Geers GmbH). Dit naar volle tevredenheid. Absoluut niet te vergelijken met de dealers hier in Nederland, die zijn veel te duur en de service is teleurstellend.

Uitvoering1.4 Trendline
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit6 jaar
KM-stand65.000 km
DealerCentury

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor9
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »