9 november 2006
Volkswagen Fox

Volkswagen Fox

Popgroep I.O.S. geeft auto weg voor goed doel

Autozine
9 november 2006 | Met een bijzondere actie wil de nederpopband I.O.S aandacht vragen voor de bestrijding van AIDS in de wereld. Via een SMS-actie op de website van de band IOS.nl kan een auto gewonnen worden. De opbrengst van deze actie gaat naar de stichting Orange Babies, die zich inzet voor zwangere vrouwen met HIV in Afrika.
 

Op 1 december - Wereld Aids Dag en tevens dezelfde dag dat de band een concert in de Heineken Music Hall te Amsterdam geeft, zal de winnaar van de Volkswagen Fox bekend gemaakt worden. Het I.O.S-concert in de HMH vindt plaats in het kader van de afsluiting van hun jubileumjaar (10 jaar I.O.S).

Volkswagen Fox

Tien jaar na hun eerste grote hit Voltooid Verleden Tijd, is I.O.S weer helemaal terug! Met het succes van de hitsingles: "Hoe het voelt", "Uit De Schaduw" (soundtrack Staatsloterij) en "Altijd Wel Iemand" heeft muziekminnend Nederland de Nederpopband I.O.S weer stevig in de armen gesloten.

Nadat de band in april 2006 haar 10-jarig jubileum vierde met een concert in Paradiso, gaan de jongens nu op 1 december a.s. voor de overtreffende trap in de veel grotere HMH. Tijdens dit concert blikt de band terug op het verleden, maar zal tevens vast nieuw materiaal ten gehore brengen. Ook kan men rekenen op gastoptredens van o.a. Lange Frans en Baas B, terwijl het voorprogramma zal worden verzorgd door Stevie Ann en haar band. In het voorjaar van 2007 staat voor I.O.S een tour gepland langs de Nederlandse clubs, waarna het vijfde I.O.S album het levenslicht zal zien.