1 mei 2009
Toyota Verso

Toyota Verso

Martijn Krabbe in nieuwe Toyota-reclame

Autozine
1 mei 2009 | Martijn Krabbé krijgt rijles van Vicki Butler Henderson. In de commercial voor de nieuwe Toyota Verso laat Vicki aan de presentator zien dat comfort, veiligheid en ruimte voor 7 personen in de nieuwe Verso uitstekend samen gaan met dynamiek en fun to drive. Martijn heeft het maar moeilijk met zijn docente, die met Martijns hele gezin aan boord, haar leerling laat zien dat diens stuurmanskunsten enige verfijning nodig hebben.

Op zoek naar een Toyota Verso?
bynco heeft er 11 vanaf € 15.499,-

Toyota Verso

De commercial maakt deel uit van een serie televisiespotjes waarin coureur, tv-presentatrice en autojournaliste Vicki Butler Henderson Toyota's aan de tand voelt. Begin dit jaar liet ze al zien dat de Toyota Avensis en de Toyota iQ uitstekend rijdende en zéér praktische auto's zijn.

Toyota Verso

In de nieuwe commercial denkt Martijn zijn gezin naar school te brengen, maar ziet hij zijn vrouw en vier kinderen in Vicki's Verso instappen en wegrijden. Er zit voor hem niets op dan de achtervolging in te zetten. Waar Vicki in alle rust met Martijns gezin keuvelt, moet Martijn alle zeilen bijzetten om haar niet uit het oog te verliezen. Zo leert hij de Verso kennen én waarderen.

De nieuwe Toyota Verso, die begin april officieel werd onthuld en nu in de showroom staat, biedt plaats aan maximaal zeven personen en wordt geleverd met een royale keuze aan motoren en uitrustingsniveaus. Stilte, comfort, rijdynamiek, veiligheid, standaarduitrusting, kwaliteit en een onverwachte imposante binnenruimte zijn de sterke troeven van de nieuwe Toyota Verso, die al leverbaar is vanaf 24.990 euro.

Toyota Verso

Alle commercials worden in verkorte vorm uitgezonden op televisie. De volledige versies zijn te vinden op Toyota.nl.

AutoCoach
Toyota Verso ondergaat faceliftToyota Verso ondergaat facelift
2 maart 2016
Toyota Verso nu ook met 1.6 dieselmotorToyota Verso nu ook met 1.6 dieselmotor
2 december 2013
Facelift voor Toyota VersoFacelift voor Toyota Verso
10 januari 2013
Toyota Verso ondergaat facelift 2012Toyota Verso ondergaat facelift 2012
19 september 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum