2 december 2013
Toyota Verso

Toyota Verso

Toyota Verso nu ook met 1.6 dieselmotor

Autozine
2 december 2013 | De Toyota Verso kan vanaf vandaag ook worden besteld met een 1.6 D-4D-F dieselmotor. Deze krachtbron is ontwikkeld in samenwerking met BMW en heeft een vermogen van 112 pk, 270 Nm koppel. De 1.6D en staat op de prijslijst voor een bedrag vanaf 30.085 euro. De prijs van alle benzine uitvoeringen daalt licht.

Op zoek naar een Toyota Verso?
bynco heeft er 11 vanaf € 15.499,-

Toyota Verso

De introductie van een BMW-krachtbron onder de motorkap van een Toyota, is het gevolg van de intensieve samenwerking die beide merken zijn aangegaan bij het ontwikkelen van onder meer duurzame technologieën zoals waterstof technologie en lichtgewicht materialen. Toyota bracht zelf op verschillende vlakken wijzigingen aan aan de 1.6 D-4D-F dieselmotor én voegde bovendien een Stop & Start systeem toe voor een lager verbruik.

Toyota Verso

Toyota heeft voor de koper van de Verso nog méér nieuws in petto. Zo beleeft de 2e generatie van Toyota's betaalbare multimedia systeem Toyota Touch 2 (en Go) zijn debuut in de Verso 2014 en is het Tyre Pressure Warning System, dat waarschuwt tegen leeglopende (en lekke) banden, nu standaard.

Ook krijgen de Aspiration en Business uitvoeringen een andere bekleding en worden de kopers van een Dynamic Business getrakteerd op half-lederen bekleding van de stoelen en met leer beklede deurpanelen en middenarmsteun. Tot slot introduceert Toyota op de Verso de metallic lakkleur "Avantgarde Bronze".

Toyota Verso Toyota Verso ondergaat faceliftToyota Verso ondergaat facelift
2 maart 2016
Facelift voor Toyota VersoFacelift voor Toyota Verso
10 januari 2013
Toyota Verso ondergaat facelift 2012Toyota Verso ondergaat facelift 2012
19 september 2012
Toyota Verso haalt 5 sterren in botspoefToyota Verso haalt 5 sterren in botspoef
18 maart 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum