13 november 2013
Tesla Model S
Nieuws

Tesla Model S

Tesla introduceert nieuwe opties voor Model S

13 november 2013 - Tesla introduceert nieuwe opties voor Model S en daarmee meer flexibiliteit voor klanten om hun auto samen te stellen. Daarnaast is er nu in Europa de mogelijkheid om Model S op te laden met deĀ  CHAdeMO-adapter, gebruik makend van 50 kWh CHAdeMO laadstations.

Bestaande optiepakketten zijn "ontbundeld", zodat klanten een auto kunnen samenstellen die optimaal voldoet aan hun wensen. Zo zijn nu alle interieurvarianten voor stoelen en kleuren leverbaar voor elke uitvoering. Klanten die omgeven willen worden door premium leer op de portieren, onderste panelen en armsteunen, kunnen kiezen voor een uitgebreid lederpakket.

Tesla Model S

Daarnaast introduceert Tesla een aantal nieuwe opties, waaronder een nieuwe 19-inch velg, mistlampen en elektrisch inklapbare buitenspiegels, die nu deel uitmaken van het techpakket. Voor een unieke uitstraling van de Model S Performance uitvoering kunnen klanten kiezen voor de speciale remklauwen in Tesla-rood.

Naast de extra mogelijkheden om de perfecte Model S samen te stellen, biedt  Tesla klanten nu ook meer alternatieven om de auto op te laden, door de CHAdeMO adapter als optie aan het programma toe te voegen.  Klanten kunnen daardoor gebruik maken van het netwerk van CHAdeMO-stations, die 240 km range per oplaaduur toevoegen aan Model S.

De vanafprijs van Model S in Nederland is nu EUR 69.000.