14 december 2018
Feedback
Tesla Model S

Forum Tesla Model S

Reacties van eigenaren

  

, datum: 28 november 2018

Ervaring met auto: De eerste paar jaar rijdt de auto prima, daarna alleen maar problemen. De service bij Tesla is WAARDELOOS, je moet 20 minuten wachten, het interesseert ze niets en het duurt erg lang voor de problemen worden opgelost. Mijn advies: niet doen.

Nieuw

Brandstofelektriciteit
Bouwjaar2014
In bezit4 jaar
KM-stand100.000 km
Dealer Motors

Betrouwbaarheid4
Comfort4
Motor5
  
 
Reactie van: Info, datum: 5 december 2018

Antwoord: 16-11-2018 mijn Tesla S 100d in de fabriek geleverd gekregen en ja hoor! Met schade welke tot op heden nog niet verholpen is! Een aardige waslijst!

Na een week en 1000km rijden kom je er pas echt achter hoe slecht en ondoordacht een Tesla eingelijk is.
Alle zgn super techniek word overschaduwd door de rommel die er omheen hangt genaamd een auto. Bij een auto van 130k verwacht je een kwaliteitsproduct en niet enkel en alleen een zelfrijdende iPad!

Voor mijn de eerste (een hele korte) en de laatste keer. Snel weer terug naar een echte auto.

Reageer
  

, datum: 12 oktober 2018

Ervaring met auto: Super auto.

Nieuw
Uitvoering 60 Tech Pack
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand56.000 km
Dealer Motors

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Ruud, datum: 8 november 2018

Antwoord: Mooie auto maar zeer zeer zeer slechte service (understatement) vergeleken met bijv BMW, Volvo en Porsche. Erg bewerkelijk om problemen opgelost te krijgen en van kastje naar muur via telefonische helpdesk na lange tijd in de wacht. Gelukkig komen Porsche, BMW en Volvo binnenkort ook met volledig elektrisch. Jammer voor Tesla, maar het blijft ook people business.

Als je dat niet belangrijk vindt dan zit je top bij Tesla? Anyway, time to sell now for me (volgend jaar andere bijtellingsregeling, dus goed moment om je Tesla nu voor mooie prijs te verkopen). Ben klaar met Tesla. Heb mooie BMW 750i besteld die ik bij BMW weer kan inruilen zodra zij electric ready zijn. Eindelijk weer service, zodat ik overdag ook weer volledig kan focussen op mijn business ipv lekker in de wachtrij bij Tesla.

Roadassistance met loze toezeggingen. Mensen zijn aardig maar problemen worden niet opgelost. Veel succes.

 
Reactie van: Ths, datum: 24 november 2018

Antwoord: Helemaal eens met de stelling dat de service van Tesla dramatisch slecht is. Ben inmiddels twee maanden bezig met customerservice. Er is zelfs toegezegd te crediteren omdat de extra wielen zoek zijn en zelfs dat gaat weer fout.

Wat mij ook stoort is de slechte bereikbaarheid. Niemand weet wat, niets zeggende anwoorden. Ik hoop niet dat ik schade krijg of een probleem, want dan ben ik het haasje vrees ik.

Reageer
  

, datum: 20 augustus 2018

Ervaring met auto: Onvergelijkbaar met alle andere auto's die ik gehad heb. Rijervaring is subliem en service is lichtjaren beter dan BMW en Audi. Actieradius is 391 km bij 100% laden, maar dat heb ik bijna nooit nodig. Die keren wanneer dit wel nodig zou zijn is de auto weer op 30 min bijgeladen waardoor we ons moeten haasten met onze koffie om dit bij te benen. Super auto!

Nieuw

Brandstofelektriciteit
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand18.000 km
Dealer Motors

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor10
  
 
Reactie van: Prijns, datum: 20 september 2018

Antwoord: Goed om te horen dat er ook nog mensen positief zijn over een Tesla. Ik vond het een regelrechte ramp. Actieradius was een drama tijdens wintersport in de bergen hooguit 150 km. En nog maar niet te spreken over de erbarmelijke bouwkwaliteit.

 
Reactie van: Prijns, datum: 20 september 2018

Antwoord: Hier wil ik nog even aan toevoegen dat bijna bij iedere Tesla-rijder die voorbij komt op de snelweg in 99% van de gevallen de eerste afrit neemt. Ik rijd nu weer BMW en jawel een diesel en rijd bij hogere snelheid een Tesla het snot voor de ogen.

 
Reactie van: T030nl, datum: 2 oktober 2018

Antwoord: Jammer dit, duidelijk weer een opmerking van een dinosaurus met aanpassingsmoeilijkheden, die anno 2018/2019 nog kiest voor, correctie terug gaat naar (!) een diesel-'gate'-motor ipv investeert in een schonere toekomst.

Jaja ik ken jullie verweer over opwekken energie blabla maar de energie transitie is volop in ontwikkeling en we moeten iets doen willen we onze kinderen ook nog hier rond kunnen laten lopen...

Je kunt ook in de winter met een beetje aanpassing van je te zware BMW-voet prima zo'n 225/250km halen (MS 75D).

Anno 2018 nog kiezen voor een (sjoemel)diesel zegt veel... meningen zullen altijd blijven verschillen...

 
Reactie van: Postbus10, datum: 12 oktober 2018

Antwoord: Ik heb een s60 uit december 2013. Slechts 56.000 km. Perfecte staat en ben zeer tevreden over deze auto. Hij wordt zakelijk gereden. We willen hem nu verkopen, maar is praktisch onverkoopbaar op de tweedehands markt. Zelfs Tesla (terugkoop regeling) wil de 60 niet meer. dhr Musk... waardevast Tesla?

 
Reactie van: Chaib522, datum: 20 oktober 2018

Antwoord: Tesla komt haar beloftes nooit na...ze hebben altijd wel een smoes.

Reageer
  

, datum: 2 maart 2018

Ervaring met auto: Deze auto doet wat ik ervan verwachtte. Hoogstens de beloofde km zijn minder dan verteld maar ik koos dan ook voor de lichtste versie, als de batterij leeg is, is het ook hoog tijd om de benen te strekken en er zijn voldoende laadplaatsen.

Ervaring met verkoop: Het levermoment werd niet gerespecteerd.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2018
In bezit1 jaar
KM-stand3.500 km

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor10
  
 
Reactie van: Lucschoenaker, datum: 17 april 2018

Antwoord: Ben denk ik net als jij in bezit van een Model S 75. Deel je mening over de auto: hij rijdt fantastisch. Helaas ook minder te spreken over de actieradius (momenteel circa 350 km: in de winter was het 275 km).

Wat mij bevreemde was dat ik vandaag een Model 3 zag met extensie range (ook 75KWU) en die had 480 km op de teller staan...

Reageer
  

, datum: 7 februari 2017

Nieuw
UitvoeringP90D
Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand2.500 km
Dealer Motors

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor8
  
 
Reactie van: Jojotec7, datum: 28 januari 2018

Antwoord: Kocht zopas een nieuwe Tesla S. Bezat voordien meer dan 40 auto's. Van 2 pk naar Ferrari en Rolls Royce. Deze Tesla S is echt de auto van het jaar 2018. Ik kan niet meer zonder, bijna verslavend. Als ik in aan andere auto stap is het alsof ik van 2018 naar 1900 ga. Het is mijn irreele droom dat de prijs derhalve zakt zodat vrijwel iedereen dit kan beleven. Snel, geruisloos en bij het rijden niet vervuilend.

Reageer
  

, datum: 1 december 2016

Ervaring met auto: Onze auto is vorige week aangereden door een Skoda Oktavia, wij hebben aan den lijve ondervonden waarom Tesla is uitgeroepen tot veiligste auto ooit. Auto werd vandaag total loss verklaard, en zal ingeruild worden door ... opnieuw een Model S. Dus zijn we overtuigd van het ganse project? Volmondig JA, al geef ik graag toe dat het je rijstijl en rijgewoontes helpt aanpassen - voor ons in de positieve zin.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand49.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor10
  
  

, datum: 18 november 2016

Ervaring met auto: Tesla rijdt gaaf, acceleratie te gek, maar afwerking en materialen (bv het lede) staat niet in verhouding met de aanschafprijs en in vergelijking et bv Audi, BMW en Mercedes. Grootste tegenvaller zijn de bijgeluiden, het gekraak en gepiep van de stoelen, midden console en ramen wat super irritant is omdat het zn'n stille auto is. Dat is het concept van Tesla, dus dat hadden ze beter moeten doen. Mijn eerste maar laatste Tesla hierdoor.

Ervaring met verkoop: De verkoop en houding van de verkopers en service medewerkers is top, maar ja... dat lost niet de issues op.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand25.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort4
Motor6
  
 
 
« 1 2 »