10 januari 2013
Suzuki Grand Vitara
Nieuws

Suzuki Grand Vitara

Suzuki vernieuwt Grand Vitara

10 januari 2013 - De Suzuki Grand Vitara heeft een facelift ondergaan. Aan de buitenzijde is de vernieuwde Grand Vitara te herkennen aan een compleet nieuwe bumper en grille, waardoor de auto een nog stoerder uitstraling krijgt. Dat stoere wordt nog eens onderstreept door de terugkeer van het reservewiel achterop de auto.

Aan de binnenzijde is nieuwe stoelbekleding toegepast en de 5-deurs uitvoeringen zijn bovendien voorzien van een uitgebreid geïntegreerd navigatiesysteem met groot touchscreen display. Er zijn daarnaast twee nieuwe carrosseriekleuren leverbaar: donkerbruin en brons.

Suzuki Grand Vitara

De 5-deurs Grand Vitara onderscheidt zich zoals altijd van zijn concurrenten door het geavanceerde 4-mode continue 4x4 systeem. Zeker in de stand met lage gearing creëert de Grand Vitara voldoende trekkracht aan de wielen om zich uit de moeilijkste situaties te redden.

De nieuwe Grand Vitara is vanaf nu leverbaar in 3-deurs (1.6 motor) en 5-deurs (2.4 motor met of zonder automaat en 1.9 diesel) uitvoering. De prijzen starten bij € 35.999,= incl. BTW en BPM.

Wittebrug
KwikFit