18 oktober 2007
Suzuki Grand Vitara
Nieuws

Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara tijdelijk in Alcantara-uitvoering

18 oktober 2007 - Suzuki breidt zijn modellenprogramma uit met een speciale van de Grand Vitara die luistert naar de naam Alcantara. Deze speciale uitvoering is uitgerust met een aantal extra's, zoals Alcantara-bekleding, ESP, privacy glass, schuif-/kantelzonnedak en lichtmetalen 17" velgen.
AutoCoach

Net als de Exclusive-versie beschikt de Alcantara standaard over zaken als centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, climate control, mistlampen voor, cruisecontrol en een sleutelvrije startfunctie. Ten opzichte van de Exclusive beschikt de Grand Vitara Alcantara bovendien nog over een Alcantara-bekleding in een grijs-zwarte combinatie op de voor- en achterstoelen, een driespaaksstuurwiel met lederen bekleding, privacy glass, ESP en exclusieve lichtmetalen 17" velgen in tienspaaksdesign.

Suzuki Grand Vitara

Net als de High Executive-uitvoering is de nieuwe Grand Vitara Alcantara standaard uitgerust met een elektrisch bedienbaar schuif-/kantelzonnedak. Vanwege dit speciale dak is de Alcantara niet als VAN leverbaar.

Af fabriek wordt de nieuwste variant van de Grand Vitara standaard in een metaallak geleverd, waarbij de koper kan kiezen uit de kleuren Bluish Black Pearl, Graphite Gray Pearl of Silky Silver. Daarnaast is de Alcantara-versie op speciale bestelling ook leverbaar in de kleur Cats Eye Blue Metallic. Zowel de roosters op de motorkap als de dakrails zijn in een fraaie zilverkleur afgewerkt, ongeacht de gekozen carrosseriekleur.

Voor de Suzuki Grand Vitara Alcantara zijn twee motoren beschikbaar. Allereerst is er de 2.0-liter-benzinemotor van 103 kW/140 pk die naar keuze met een handgeschakelde of automatische versnellingsbak wordt geleverd. De 1.9 dieselversie (95 kW/129 pk) is uitsluitend leverbaar in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak.

Consumentenprijzen van de nieuwe Suzuki Grand Vitara Alcantara beginnen bij € 29.999,- voor de tweeliter benzineversie met handgeschakelde versnellingsbak. De meerprijs voor de automatische transmissie bedraagt € 2.000,-. De dieselvariant is leverbaar vanaf € 33.699,-.

KwikFit
Dutchlease