9 juni 2005
Suzuki Grand Vitara
Nieuws

Suzuki Grand Vitara

Suzuki onthult nieuwe Grand Vitara in Frankfurt

9 juni 2005 - Suzuki heeft een belangrijke primeur op stapel staan! Op de I.A.A. in Frankfurt in september wordt de nieuwe Grand Vitara onthuld. Het design van deze offroader is volledig in lijn met de nieuwe koers die het Japanse merk sinds de nieuwe Swift vaart.
AutoCoach

De nieuwe Grand Vitara is een moderne SUV die voortborduurt op de traditionele 4WD-waarden van Suzuki. Het design van de auto is weliswaar totaal nieuw, maar stamt duidelijk af van de eerste Vitara die de grondlegger is van het zo populaire SUV-segment. Deze derde generatie van de Grand Vitara is ruimer dan zijn voorgangers. De vormgeving is stoer en robuust maar net als bij de nieuwe Swift meer Europees getint dan ooit.

Suzuki Grand Vitara

De nieuwe Grand Vitara krijgt een geheel nieuwe transmissie met keuze uit een inschakelbare of permanente vierwielaandrijving. Het onderstel is modern van opzet waardoor de nieuwe Grand Vitara volgens Suzuki zowel een sportieve reislimousine als een echte offroader is. De Grand Vitara komt beschikbaar met benzinemotoren en een diesel. In Frankfurt worden de technische details bekendgemaakt. Later dit jaar start de verkoop.

Wittebrug
KwikFit