17 maart 2006
Suzuki Grand Vitara
Nieuws

Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara nu ook als Van

17 maart 2006 - Speciaal voor de zakelijke markt heeft Suzuki een Van-uitvoering ontwikkeld op basis van de eind vorig jaar geïntroduceerde Grand Vitara. De Grand Vitara Van is er vanaf € 19.208,40 exclusief BTW en BPM.
AutoCoach

De volledig nieuwe Suzuki Grand Vitara is vanaf zijn introductie een groot succes. Onlangs is het programma aangevuld met de Grand Vitara Van. Deze versie is gebaseerd op de Grand Vitara vijfdeurs. Het exterieur blijft ongewijzigd, dus geen ontsierende bult op het dak. En dankzij een volledige separatiewand is de laadruimte gescheiden van het passagiersgedeelte. De blinderingspanelen op de plaats van de achterste zijruiten zijn uitgevoerd in glaslook.

Suzuki Grand Vitara

De Grand Vitara Van is verkrijgbaar met een 2.0-liter-benzinemotor met 103 kW / 140 pk bij 6.000 tpm. Standaard is deze motor gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Een automatische 4-traps transmissie is eveneens leverbaar. De 1.9-liter-dieselmotor, met zijn vermogen van 95 kW/129 pk bij 3.750 tpm en een koppel van 300 Nm bij 2.000 tpm, moet de zakelijke rijder aanspreken. Een roetfilter is standaard, evenals een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De JLX beschikt over zaken als centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, climate control en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. Die spiegels zijn bovendien verwarmbaar. De Exclusive doet daar een schepje bovenop met een o.a. een radio CD-speler inclusief 6 CD-wisselaar, cruise control en sleutelvrije startfunctie. Uiteraard beschikken alle versies over airbags voorin en zijairbags en ABS. Bovendien zijn de Exclusive-versies leverbaar met ESP.

Suzuki Grand Vitara

De Suzuki Grand Vitara Van is als 2.0 JLX leverbaar vanaf € 19.208,40. De 2.0 Exclusive is er vanaf € 20.426,05 en de 1.9 JLX Diesel vanaf € 20.567,23. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en BPM.

Wittebrug
KwikFit