6 juli 2007
Suzuki Grand Vitara
Nieuws

Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara 3-deurs tijdelijk als High Executive

6 juli 2007 - Suzuki heeft het aanbod van de Grand Vitara 3-deurs uitgebreid met een High Executive. Deze versie biedt standaard lederen bekleding, ESP en 17" velgen. De High Executive kost € 26.999,- incl. BTW en BPM.

De basis voor de Grand Vitara 3-deurs High Executive is de Exclusive-uitvoering. Deze is voorzien van onder meer ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), een permanent 4x4-systeem, climate control, een geïntegreerd audiosysteem met een wisselaar voor zes cds en bediening vanaf het stuur, en een sleutelvrije startfunctie.

Suzuki Grand Vitara

De nieuwe High Executive-uitvoering biedt de rijder meer comfort dan de bestaande Exclusive, met onder meer lederen bekleding op de voor- en achterstoelen en een met leder bekleed driespaaksstuurwiel. De auto heeft een stoer uiterlijk dankzij exclusief vormgegeven lichtmetalen 10-spaaks 17" velgen, de reservewielcover in de carrosseriekleur voorzien van het Suzuki-logo, zilverkleurige dakreling, zilverkleurige accenten op de motorkap en deurgrepen in de carrosseriekleur. De metallic lak is standaard. Suzuki denkt ook aan de veiligheid en levert de 3-deurs High Executive standaard met ESP.

Voor alle extra's betaalt de koper € 1.100,- meer ten opzichte van de Grand Vitara 1.6 3-deurs Exclusive. Suzuki levert de Grand Vitara 3-deurs 1.6 High Executive in de kleuren Kashmir Blue Pearl Metallic, Bluish Black Pearl 3 en Azure Gray Pearl Metallic. Deze Grand Vitara is een tijdelijke actieuitvoering en is leverbaar zolang de voorraad strekt.

XLLease
Dutchlease