8 februari 2007
Suzuki Grand Vitara
Nieuws

Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara extra stoer met GT-accessoirepakketen

8 februari 2007 - Suzuki presenteert GT-accessoirepakketten voor de Grand Vitara, die zorgen voor een extra stoere en sportieve aankleding. Een speciale achterbumper, dubbele uitlaten, skirts en spoilers maken van de Grand Vitara een opvallendere verschijning. De prijzen beginnen bij € 1.499,-.
AutoCoach

De GT-accessoirepakketten bestaan uit onderdelen die specifiek voor deze auto zijn ontworpen en ontwikkeld en daardoor naadloos aansluiten bij het uiterlijk van de Grand Vitara. Er is keuze uit de volgende drie pakketten:

Suzuki Grand Vitara
  • de GT Bodykit bestaat uit een zwarte achterklepspoiler, zwarte spatschermverbreders en zwarte zijskirts. De prijs van dit pakket bedraagt € 1.499,-
  • de GT Uitlaatkit bestaat uit een speciale bumper in de carrosseriekleur en een sportuitlaat met twee uitlaatpijpen, beide voorzien van een uitlaatsierstuk. De prijs van dit pakket is € 1.599,-
  • het derde GT-pakket is een combinatie van de GT Bodykit met de GT Uitlaatkit en kost € 2.998,-

De GT-pakketten zijn beschikbaar voor alle 5-deursuitvoeringen van de Grand Vitara, zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief BTW en montage.

Suzuki Grand Vitara
Dutchlease
XLLease