11 september 2006
Suzuki Grand Vitara
Nieuws

Suzuki Grand Vitara

Extra voordeel op Suzuki Grand Vitara

11 september 2006 - Suzuki rust de Grand Vitara tijdelijk tegen een geringe meerprijs uit met optiepakketten. De klant heeft de keuze uit drie pakketten: Rhino Appearance, Rhino Convenience en Rhino Navigation, waarmee Suzuki aan ieders specifieke wens tegemoet komt.
AutoCoach

Bij het Rhino Appearance-accessoirepakket ligt de nadruk op het exterieur van de Grand Vitara. Dat wordt voorzien van sidebars met steps en een pushbar, uitgevoerd in verchroomd roestvast staal. De flanken worden extra beschermd door stootlijsten in de carrosseriekleur. In het interieur ligt een mattenset, voorzien van het Rhino-logo. Het geheel wordt gecompleteerd met een Rhino-badge. De actieprijs voor dit pakket bedraagt € 1.099,-.

Suzuki Grand Vitara

Met het Rhino Convenience-pakket speelt Suzuki in op de vraag naar luxe en comfort. Behalve de Rhino-badge en de mattenset met hetzelfde logo, heeft deze uitvoering lederen bekleding op de voor- en achterstoelen (black), een Pioneer AVIC-S1 portable navigatiesysteem en stoelverwarming op de voorstoelen. Voor dit pakket betaalt de klant € 1.599,-.

De Rhino Navigation, de naam zegt het al, is er voor wie een navigatiesysteem wenst. Dit pakket omvat namelijk een Pioneer AVIC-HD1BT 2-DIN navigatiesysteem met info voor 26 landen en een 7-inch touchpanel display, een Nokia 6021 mobiele telefoon met Bluetooth, een inbouwraam, een interface voor stuurwielbediening en een geïntegreerde geluidsinstallatie. Uiteraard maken ook de Rhino-badge en -mattenset deel uit van dit pakket, dat een prijs heeft van € 2.699,-.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, montage en spuitwerk (Rhino Appearance-pakket). Het Convenience-pakket is niet leverbaar op de High Executive-uitvoering.

KwikFit
Dutchlease