16 december 2005
Suzuki Grand Vitara
Nieuws

Suzuki Grand Vitara

Antec toont accessoires Grand Vitara

16 december 2005 - Antec brengt een aantal exclusieve RVS styling accessoires op de markt voor de nieuwe Suzuki Grand Vitara. Het gaat onder andere om een EU-pushbar, een spoilerprotectiebuis, treeplanken en een sidebar set. Alle accessoires zijn uitgevoerd in hoogglans gepolijst RVS.
AutoCoach

Isomotive is importeur van deze Antec accessoires in Nederland. Antec fabriceert originele (RVS) onderdelen en accessoires voor onder andere BMW en DaimlerChrysler. Mede hierdoor voldoen de producten van Antec aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Suzuki Grand Vitara

Op 25 november 2005 is de nieuwe EU richtlijn m.b.t. frontbeschermingsinrichtingen gepubliceerd. De nieuwe EU-pushbar van Antec voor de Grand Vitara voldoet aan deze nieuwe eisen op het gebied van voetgangersveiligheid. De andere frontaccessoires voor de nieuwe Grand Vitara mogen nog tot 25 mei 2007 worden gemonteerd en hoeven daarna niet te worden gedemonteerd. Vanaf die datum mogen alleen nog goedgekeurde frontaccessoires (zoals Antecs EU-pushbar) verhandeld en gemonteerd worden.

Suzuki Grand Vitara
Dutchlease
Dutchlease