3 juli 2003
Suzuki Grand Vitara (1992 - 2005)
Nieuws

Suzuki Grand Vitara (1992 - 2005)

Suzuki Grand Vitara krijgt vervolg

3 juli 2003 - De Grand Vitara FreeStyle die Suzuki begin dit jaar presenteerde, is volgens de importeur doorslaand succes. Het stoere uiterlijk in combinatie met de royale uitrusting spreekt blijkbaar veel autokopers aan. Deze zomer geeft Suzuki dit succes een vervolg met de vijfdeurs Grand Vitara FreeStyle-2. Nieuw is dat het actiemodel ook te leveren is in combinatie met de fonkelnieuwe 2.0 TDi 16V-motor.

Op zoek naar een Suzuki Grand Vitara 2.0 TDi 16v 5d?
Nederland Mobiel heeft er 9 vanaf € 3.850,-

Suzuki Grand Vitara (1992 - 2005) 2.0 TDi 16v 5d

Auto's als de Grand Vitara worden niet zelden gekocht vanwege hun voorkomen. De FreeStyle-2 springt hier handig op in. Een combinatie van accessoires maakt deze Suzuki op subtiele wijze nog stoerder. Dat begint al met de aluminium velgen. Hun ontwerp maakt de FreeStyle-2 direct herkenbaar. Maar ook kleine, subtiele details leveren een bijdrage. Zo is de grille uitgevoerd in de carrosseriekleur, wat een contrast oplevert met de voorbumper die voor een deel in zilver is uitgevoerd. Ook de roofrails hebben de kleur van dit edelmetaal, terwijl de cover van het reservewiel juist weer in de carrosseriekleur is uitgevoerd. Mistlampen voor maken het plaatje compleet. Om zeker te zijn dat alle zorg voor detail niet verloren gaat, zijn voor dit model twee passende metallic lakken geselecteerd. Kopers kunnen kiezen uit Bluish Black Pearl (zwart-pareleffect) of Silky Silver (zilver).

Suzuki Grand Vitara (1992 - 2005)

Behalve een fraai uiterlijk is luxe volgens Suzuki ook een belangrijke wens van autokopers. De FreeStyle-2 speelt hierop in en voegt tal van luxe items toe aan de standaarduitrusting van de Grand Vitara. Dat begint met de verwarmbare buitenspiegels die op vochtige dagen hun diensten bewijzen. Een afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling vergemakkelijkt het openen en sluiten van de auto. Zilveren accenten rondom het bedieningspaneel van de elektrisch bedienbare ramen geven het interieur net even meer stijl. In combinatie met de speciale binnenbekleding wordt zo een eigen ambiance gecreeerd in deze speciale Grand Vitara. In het dashboard is een radio/cassette-/cd-speler geintegreerd waarvan de bediening in het stuur (in deze versie bekleed met leer) is opgenomen.

Onder de motorkap valt te kiezen uit twee motoren: een 2.0-liter-benzinemotor (128 pk/174 Nm) of een 2.0 TDi 16V-dieselmotor (109pk/270Nm). De benzinekrachtbron is bovendien te leveren in combinatie met een automaat. Een automatische airconditioning (Climate Control) is bovendien standaard in combinatie met deze motor. De FreeStyle-2 met TDi dieselmotor is voorzien van ABS en een airconditioning. Alle varianten zijn ook leverbaar als bedrijfsauto (grijs kenteken).

KwikFit