7 augustus 2008
Suzuki Alto
Nieuws

Suzuki Alto

Suzuki onthult nieuwe Alto in Parijs

7 augustus 2008 - Op de Internationale autoshow van Parijs (Mondial de l'Automobile), die van 2 tot 19 oktober 2008 wordt gehouden, toont de Suzuki Motor Corporation een reeks nieuwe modellen en conceptauto's. Zo vindt op stand 302 in hal 3 onder meer de wereldpremière van de geheel nieuwe Alto plaats.
AutoCoach

De Alto combineert een nieuw design, met prima prestaties op het gebied van brandstofeconomie en lage CO2-uitstoot. Suzuki optimaliseerde elk deel van de auto om, met behoud van ruimte en comfort in het interieur, gewichtsbesparing te realiseren.

Suzuki Alto

Voor de compacte carrosserie tekenden de Suzuki-designers een sportief en jeugdig uiterlijk dat tegelijkertijd degelijkheid en energie uitstraalt. Dit sluit volgens de ontwerpers aan bij de Europese smaak en zorgt tevens voor een lage luchtweerstandscoëfficiënt.

Suzuki streeft naar milieuvriendelijke producten, die een lage belasting op de mondiale milieuomgeving hebben. Suzuki investeert daarom onder meer in brandstofceltechnologie. De nieuwste twee modellen die met deze techniek zijn uitgerust, worden in Parijs getoond. De eerste is de SX4 FCV, die is voorzien van een high-performance brandstofcelpakket, een 70 MPa waterstoftank en een lichte, compacte condensatoraccu. De andere is de 'Crosscage', die is voorzien van een eenvoudig, compact en zeer licht, luchtgekoeld brandstofcelsysteem en een secundaire high-performance lithium-ionaccu.

XLLease
XLLease