5 augustus 2014
Suzuki Alto
Nieuws

Suzuki Alto

Suzuki viert 35 jaar Alto met Celebration

5 augustus 2014 - De Suzuki Alto is al 35 jaar op de markt en in die tijd zijn alleen in Nederland al ruim 100.000 exemplaren verkocht. Wereldwijd zijn dat er zelfs meer dan 10 miljoen! Om dit te vieren, lanceert Suzuki met de Alto Celebration een extra rijk uitgerust actiemodel tegen een speciale prijs.

De Alto Celebration biedt een extra rijke standaarduitrusting met onder andere 14 inch lichtmetalen velgen, handbediende airco, radio/CD/MP3-speler, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, electrisch bedienbare zijruiten voor, luxe stootlijsten en een Celebration badge. Ook metallic lak is standaard en er is keuze uit de kleuren wit, zwart, grijs en blauw.

Suzuki Alto

De Alto Celebration is per direct leverbaar, echter zolang de voorraad strekt. De prijs bedraagt € 9.799,= incl. BTW en BPM. Tegen meerprijs is een versie met automatische versnellingsbak leverbaar.

De Alto Celebration is ook "All-Inclusive" leverbaar; het vaste maandbedrag bedraagt € 240,-. Alle kosten voor Alto rijden zijn in dit maandbedrag opgenomen, behalve de brandstof.

Suzuki Alto
KwikFit
XLLease