28 augustus 2012
Suzuki Alto
Nieuws

Suzuki Alto

Suzuki start online verkoop

28 augustus 2012 - Suzukidirect.nl is een activiteit van de officiƫle Suzuki importeur in samenwerking met de Suzuki dealers. Consumenten kunnen online nieuwe Suzuki producten aanschaffen, waarbij het gehele traject wordt verzorgd; van online bestelling tot en met een uitgebreide instructie bij aflevering.
AutoCoach

Via Suzukidirect.nl kunnen consumenten vanaf nu een Suzuki Alto actiemodel aanschaffen met prijsvoordeel. Men koopt daarbij rechtstreeks bij de officiële Suzuki importeur, waarbij men binnen 7 dagen kan rijden en 14 dagen retourrecht heeft. De klant bepaalt waar aflevering plaatsvindt: bij de importeur, een dealer naar keuze of bij de klant thuis.

Suzuki Alto

De Alto Online is onder meer voorzien van een 1.0 benzinemotor, airco, radio/CD-/MP3-speler, liefst 6 airbags en is verkrijgbaar in 3 metallic lakkleuren. Net als alle handgeschakelde Alto's beschikt de Alto Online over het meest groene energielabel A (14% bijtelling, BPM vrij en géén wegenbelasting), maar ook zaken als 3 jaar garantie, 2 jaar (VOS)onderhoud, mobiliteitservice, verwijderingsbijdrage, legeskosten, kosten rijklaarmaken en een volle tank zijn bij de prijs inbegrepen.

De rijklaarprijs van de Alto Online is € 9.750,= en daarmee bedraagt het onlinevoordeel € 1.150,=. Inruil van de huidige auto kan desgewenst worden verzorgd door de Suzuki dealerorganisatie en ook diverse vormen van financiering zijn mogelijk.

Wittebrug
XLLease