27 januari 2015
Suzuki Alto
Nieuws

Suzuki Alto

Suzuki verlaagt prijs Alto Celebration

27 januari 2015 - Vorig jaar introduceerde Suzuki de Alto Celebration. Een jubileumuitgave omdat het  succesvolle model al liefst 35 jaar op de markt is. Nu gaat Suzuki nog een stap verder door op de Celebration een korting van 800 euro te geven.

De Alto Celebration heeft standaard vijf deuren en beschikt over een 1.0 litter benzine motor. De standaarduitrusting omvat onder andere 14 inch lichtmetalen velgen, handbediende airco, radio/CD/MP3-speler, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, electrisch bedienbare zijruiten voor, luxe stootlijsten en een Celebration badge. De veiligheid wordt gewaarborgd met airbags voor bestuurder en passagier, zijairbags in de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter.

Suzuki Alto

De prijs van de Alto Celebration bedraagt incl. € 800,- Celebration korting € 8.999,-. Tegen meerprijs is een versie met automatische versnellingsbak beschikbaar.

De Alto Celebration is ook leverbaar voor een vast maandbedrag van € 189,-. Dat noemt Suzuki "All-Inclusive". Alle kosten voor Alto rijden zijn in dit maandbedrag opgenomen; onderhoud, reparatie, banden (winterbanden optioneel), wegenbelasting, allrisk verzekering, ongevallen inzittenden verzekering, pechhulp en vervangend vervoer. Alleen de brandstofkosten zitten niet in het maandbedrag.

Suzuki Alto
KwikFit
Dutchlease