7 oktober 2004
Smart ForTwo (2003 - 2007)

Smart ForTwo (2003 - 2007)

Franse designer ontwerpt speciale Smart collectie

Autozine
7 oktober 2004 | Op de Mondial de l'Automobile, de tweejaarlijkse autotentoonstelling van Parijs, toonde de Franse Smart importeur een speciale collectie van acht uitvoeringen op basis van de Smart ForTwo, ontworpen door de Franse designer Jean-Charles de Castelbajac. De modellen worden vanaf eind oktober geleverd via de Franse Smart centers.
 

De acht bijzondere uitvoeringen van de Smart ForTwo dragen opmerkelijke namen als K-Motine, Rollywood, Psykedeluv of Kung Foudre. Elke versie heeft zijn eigen karakter dankzij unieke bodypanels in combinatie met een bijpassende afwerking van het interieur: hemelbekleding, omlijsting van de klok, de toerenteller en het instrumentenpaneel.

Smart ForTwo (2003 - 2007)

Bij de auto's worden bijpassende accessoires geleverd zoals een tas, een knuffelbeer en een sleutelhanger met de logo's van Smart en Jean-Charles de Castelbajac.

De designpakketten kunnen in Frankrijk worden besteld voor de Smart ForTwo Coupe en Cabrio. Naar keuze kunnen ook de bodypanels van gebruikte auto's ermee worden gewisseld.

Smart ForTwo (2003 - 2007)