15 mei 2006
Smart ForTwo (2003 - 2007)
Nieuws

Smart ForTwo (2003 - 2007)

Smart ForTwo speelt in de film The Da Vinci Code

15 mei 2006 - De Smart ForTwo zet zijn filmcarriere voort. Was de slimme compacte auto eerder dit jaar al te zien in de remake van de klassieker "The Pink Panther" als dienstauto van inspecteur Clouseau, nu komt de Smart ForTwo prominent voor in de film "The Da Vinci Code" naar de gelijknamige bestseller van Dan Brown. De film gaat woensdag 17 mei in Cannes in premiere.

Op zoek naar een Smart ForTwo Passion ?
Nederland Mobiel heeft er 19 vanaf € 1.599,-

Smart ForTwo (2003 - 2007) Passion (45 kW)

In de film "The Da Vinci Code" wordt de curator van het Parijse museum "Het Louvre" vermoord. Hij laat mysterieuze aanwijzingen over verborgen boodschappen in werken van Leonardo da Vinci achter. De cryptoloog Robert Langdon, gespeeld door Tom Hanks, wordt verdacht van de moord. Niet alleen de politie zit hem op de hielen, maar ook een groepering die er alles aan doet om zijn speurwerk te dwarsbomen. In een spannende achtervolgingsscene bewijst de Smart ForTwo zijn kwaliteiten als wendbare stadsauto.

Smart ForTwo (2003 - 2007)

Speciaal voor de film is er een microsite ontwikkeld, te vinden onder www.Smart.com/davinci. Bezoekers komen binnen in de virtuele werkkamer van Leonardo da Vinci, waar schetsen van de Smart ForTwo in de stijl van de kunstenaar te zien zijn. Ook is er een prijsvraag, waarbij verborgen codes moeten worden gekraakt.

KwikFit