17 augustus 2006
Smart ForTwo (2003 - 2007)
Nieuws

Smart ForTwo (2003 - 2007)

Smart-parkeerplaatsen gemaakt bij IJsselland Ziekenhuis

17 augustus 2006 - Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel heeft al lange tijd te kampen met een chronisch parkeerprobleem. Onlangs werd een aantal extra plaatsen gecreeerd. Op initiatief van Smart center Rotterdam werd een bijdrage voor vermindering van de parkeerdruk geleverd: twee plaatsen werden omgevormd tot vier exclusieve Smart-parkeerplaatsen.

Op zoek naar een Smart ForTwo Passion ?
Nederland Mobiel heeft er 19 vanaf € 1.599,-

Smart ForTwo (2003 - 2007) Passion (45 kW)

"Dit initiatief heeft het ziekenhuis geen ruimte gekost, maar juist extra plaatsen opgeleverd, want op de plek waar vroeger twee autos stonden, kunnen nu vier Smarts worden geparkeerd", zegt Erik-Jan Teunissen van Smart center Rotterdam.

Smart ForTwo (2003 - 2007)

De speciale Smart-parkeerplaatsen zijn inmiddels in meer steden te vinden. "We hadden ergens anders in Capelle a/d IJssel al twee Smart parkeerplaatsen, maar dat was meer ter promotie. Toen we hoorden van de parkeerproblematiek bij het ziekenhuis wisten we direct dat dit een goed initiatief is", aldus Teunissen. "De Smart parkeerplaatsen bevinden zich tegenover de ingang van het ziekenhuis. En iedereen die geirriteerd op zoek is naar een plek en geen ruimte vindt, begrijpt op deze manier meteen de essentie van Smart: een handige, compacte stadsauto die ook bij het parkeren in het voordeel is". Volgens Teunissen zijn er ook gesprekken gaande met de gemeente Rotterdam om daar extra faciliteiten voor Smart-rijders te creeren.

Smart ForTwo (2003 - 2007)
AutoCoach
KwikFit