25 november 2003
 

Seat

Spirit-actiepakketten voor Seat Leon en Alhambra

Autozine
25 november 2003 | Naast de Toledo 'Spirit' presenteert Seat nu ook een 'Spirit'-actiepakket op de Stella uitvoering van de Seat Leon en de Seat Alhambra.
Seat Private Lease
 

De Seat Leon Stella is nu verkrijgbaar met een speciaal 'Spirit'-actiepakket. Met dit pakket krijgt de Leon zowel van binnen als van buiten een sportievere uitstraling. Bumpers meegespoten in de carrosseriekleur, mistlampen voor en 15 inch lichtmetalen velgen geven deze Leon een sportief uiterlijk. Ook het interieur is niet vergeten in het Spirit-pakket. De extra's in het interieur bestaan uit: een radio/CD-speler met 8 speakers, speciale bekleding en een lederen stuurwiel, schakelpookknop en hoes. Het Spirit-actiepakket is voor € 295,- verkrijgbaar op de Stella-uitvoering, waardoor een klantvoordeel van € 1.300,- ontstaat.

Seat

Ook op de Alhambra Stella is het speciale Spirit-actiepakket leverbaar. Het Spirit-pakket biedt diverse extra's voor een actieprijs. Voor € 495,- wordt de Alhambra Stella opgewaardeerd met 16 inch lichtmetalen velgen, een climatronic in plaats van handbediende airconditioning en een electric pakket met daarin elektrisch bedienbare zijruiten voor en achter en elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels. Ook hier bedraagt het klantvoordeel € 1.300,-.