1 juni 2010
Renault Megane Coupe

Renault Megane Coupe

Renault Megane Coupe nu ook als Serie Limitee Celsium

Autozine
1 juni 2010 | De Renaukt Mégane Coupé is voortaan ook beschikbaar in Série Limitée Celsium uitvoering. Kenmerken van deze bijzondere versie zijn de accenten in Glossy Black aan de buitenzijde en in het interieur. Ondanks de extra uitrusting kent de Mégane Coupé Celsium geen meerprijs in vergelijking tot het instapmodel Mégane Coupé Expression waarop hij gebaseerd is. Daardoor is hij met de 1.6 16v 110 motor leverbaar vanaf 21.490 euro (incl. BTW en BPM). Het klantvoordeel bedraagt 1.500 euro.
UnitedConsumers
 

De Série Limitée Mégane Coupé Celsium is direct te herkennen aan het exterieurdesign. Glanzend zwart speelt hierin een belangrijke rol. Zo is de luchtinlaat aan de voorzijde in Glossy Black uitgevoerd, evenals het middendeel van de voorbumper. Ook de buitenspiegels en de middenstijl onderscheiden zich duidelijk door hun glimmend zwarte kleur. Verder voorziet Renault de Mégane Coupé Celsium van privacy glass achter. Bijzonder zijn de 16-inch 'Design'-wielen: stalen wielen waarvan de look niet onderdoet voor die van lichtmetalen wielen. De Mégane Coupé Celsium is ook beschikbaar in een nieuwe kleur 'Vert Pomme'.

Renault Megane Coupe

De kleur Glossy Black komt tevens terug in het interieur. Zowel de sierlijst op het dashboard als de ventilatieroosters zijn hierin uitgevoerd. De donkere stoelbekleding sluit hier op aan en is, om het exclusieve karakter van de Série Limitée Celsium te benadrukken, voorzien van een baan stof die afhankelijk van de carrosseriekleur uitgevoerd is in wit/groen, wit/oranje of helemaal wit. Het stuurwiel en de versnellingspookknop zijn met leder bekleed en geven het interieur een extra sportieve look and feel.

Verder is de Mégane Coupé Celsium ook uit te rusten met een actiepakket 'Pack Celsium'. Deze pakket bestaat uit: meesturende bi-xenon verlichting voor dim-en grootlicht inclusief koplampensproeiers + Renault Handsfree Card voor Handsfree openen, sluiten en starten + lichtmetalen wielen 17 inch 'Schuss'. Dit pakket heeft een klantvoordeel van €1.500. Daarmee komt het maximale klantvoordeel op de Série Limitée Mégane Coupé Celsium op €4.000.

Renault Megane Coupe