21 november 2008
Renault Megane Coupe

Renault Megane Coupe

Renault Megane Coupe in Need for Speed: Undercover

Autozine
21 november 2008 | Renault en de videogameproducent Electronic Arts hebben bijna een jaar lang samengewerkt aan het product waarin hun gemeenschappelijke passie voor auto's wordt gebundeld. Vanaf 21 november zullen gameliefhebbers als eerste een proefrit kunnen maken in de nieuwe Mégane Coupé in het spel Need for Speed: Undercover.
 

De ontwikkelaars van Need for Speed vielen voor de sportieve lijnen van de Mégane Coupé en besloten deze auto op te nemen in de immer uitdijende Need for Speed catalogus, waar 's werelds mooiste auto's terug te vinden zijn.

Renault Megane Coupe

De spelontwikkelaars hebben dankzij de informatie van Renault succesvol de eigenschappen en het gedrag van de nieuwe Mégane Coupé in de game weten te verwerken. Het resultaat is realistisch; in grafisch opzicht, maar ook wat de power en het rijgedrag betreft.

De Need for Speed serie is 14 jaar geleden op de markt gebracht en wordt nog steeds elk jaar verder ontwikkeld om gamers met een jaarlijkse uitgave spannendere straatraces te kunnen bieden. Need for Speed is bedacht, ontwikkeld en uitgegeven door Electronic Arts.