21 april 2016
Renault Koleos

Renault Koleos

Renault kondigt nieuwe Koleos aan

Autozine
21 april 2016 | Renault maakt de reeks modellen compleet met een SUV in het D-segment: de volledig nieuwe Koleos. Dit model speelt een belangrijke rol in het productoffensief van Renault, waarbij het merk in het afgelopen jaar een recordaantal van tien nieuwe modellen heeft gelanceerd.

De nieuwe Koleos is ontworpen en ontwikkeld om zich wereldwijd te onderscheiden en in belangrijke mate bij te dragen aan de internationale groei van Renault, inclusief China, waar Renault eerder dit jaar in Wuhan een nieuwe productiefaciliteit heeft geopend.

Renault Koleos

Carlos Ghosn, bestuursvoorzitter en CEO bij Renault, onthult de nieuwe Renault Koleos op 25 april 2016 op de autoshow van Beijing. De nieuwe Koleos combineert volgens Renault een robuuste SUV-styling met de voorzieningen en de verfijning van een grote sedan.

Met zijn krachtige uitstraling moet de Renault Koleos zich onderscheiden van de concurrentie en belooft hij een verfijnd, comfortabel interieur met een recordhoeveelheid aan ruimte voor passagiers. Ook claimt de nieuwe Koleos all-roadcapaciteiten, uitstekende rijeigenschappen en optimale stabiliteit.

Meer informatie over de nieuwe Renault Koleos volgt na de onthulling op 25 april 2016 tijdens de autoshow van Beijing.

Profile
Renault Koleos ondergaat facelift 2020Renault Koleos ondergaat facelift 2020
6 juni 2019
Renault Koleos haalt 5 sterren EuroNCAPRenault Koleos haalt 5 sterren EuroNCAP
22 september 2017
Renault prijst nieuwe KoleosRenault prijst nieuwe Koleos
2 mei 2017
Renault presenteert nieuwe KoleosRenault presenteert nieuwe Koleos
25 april 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum