28 juni 2018
 

Porsche

Porsche Leusden is Classic Partner

Autozine
28 juni 2018 | Porsche AG heeft Porsche Centrum Leusden gecertificeerd tot officieel Porsche Classic Partner. Geïnteresseerden kunnen in Leusden terecht voor de aankoop van een klassieke Porsche en eigenaren van een Porsche Classic kunnen rekenen op zorg voor hun auto: van onderhoud en reparatie tot en met complete restauratie. De Classic passie van Porsche Centrum Leusden komt bovendien tot uiting in de organisatie van speciale evenementen voor eigenaren en fans van klassieke Porsches.
Info

Porsche bouwt al 70 jaar sportwagens en elk model van het merk is uitgegroeid tot een klassieker. Om de sportieve traditie levend en vooral rijdend te houden, is een combinatie van passie en vakmanschap nodig. En dat is precies wat Porsche Classic Partner Leusden belooft. De medewerkers met Porsche ervaring hebben een intensieve Porsche Classic training in Duitsland gevolgd en kennen daardoor alle technische ins en outs van vooral de luchtgekoelde Porsche modellen.

Porsche

Bij onderhoud, reparatie en restauratie zijn passie en vakmanschap belangrijke factoren, maar er is meer: voor een perfect resultaat maken de Porsche Classic technici altijd gebruik van originele Porsche gereedschappen en onderdelen. Porsche produceert als een van de weinige fabrikanten nog altijd onderdelen voor klassieke modellen. Voor zeldzame onderdelen wordt daarbij zelfs gebruikgemaakt van 3D-printing.

Porsche Classic Partner Leusden belooft mede dankzij het speciale Porsche Classic plateau de beleving die bij de luchtgekoelde modellen van het merk past. Hier worden altijd diverse classics getoond en zijn er voor geïnteresseerden volop mogelijkheden om zich in de wereld van Porsche Classic te verdiepen. Onder meer korte films, boeken, brochures en andere materialen maken het mogelijk om de complete modelhistorie te ontdekken en in de geschiedenis van het merk te duiken. Om de eigenaren van klassieke Porsches samen hun passie te laten beleven, zet Porsche Classic Partner Leusden bovendien in op de organisatie van speciale Classic evenementen, waaronder toerritten en (technische) workshops.

Porsche Classic Partner Leusden heeft van oudsher een nauwe band met Porsche AG in Duitsland. Porsche Classic medewerkers kunnen bijvoorbeeld altijd gebruikmaken van originele documentatie en tekeningen van de fabriek. Bovendien beschikt Porsche Centrum Leusden zelf ook over een zeer uitgebreid en waardevol archief. Daarmee wordt het mogelijk de werkwijze van toen te combineren met de inzichten van nu.

KwikFit
Porsche Cayenne GTS krijgt achtcilinderPorsche Cayenne GTS krijgt achtcilinder
12 juni 2020
Porsche presenteert 911 Heritage EditionPorsche presenteert 911 Heritage Edition
2 juni 2020
Porsche introduceert 911 Targa voor 2020Porsche introduceert 911 Targa voor 2020
18 mei 2020
Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911
20 april 2020