13 februari 2013
 

Porsche

Porsche dealers nu te bezoeken via Google Streetview

Autozine
13 februari 2013 | Met behulp van Google Streetview zijn alle Porsche Centra van Nederland voortaan 24 uur per dag te 'bezoeken'. Dankzij een 360 graden-view tour is er op elk gewenst moment een kijkje te nemen in bijvoorbeeld de showroom en de werkplaats van een Porsche Centrum naar keuze. Om de lancering luister bij te zetten, organiseert Porsche een wedstrijd waarbij een soortgelijke virtuele rondleiding van een bedrijfspand naar keuze én een waardebon van Driver's Selection by Porsche Design kan worden gewonnen.
Info

Er zijn nu virtuele rondleidingen voor alle Porsche Centra in Nederland. Een kijkje in de showroom of werkplaats is daardoor met een muisklik onder handbereik. Zo is het mogelijk om kennis te maken met de Porsche Classic werkplaats van Porsche Centrum Twente of de klassiekercollectie van Porsche Centrum Gelderland te ontdekken.

Porsche

Ook de ‘fitting lounge' van de Porsche Exclusive Flagshipstore in Amsterdam is een (virtueel) bezoek waard en dat geldt eveneens voor het bijzondere aanbod van Porsche Approved-modellen van Porsche Centrum Eindhoven. Wie twee mooie klassiekers aan de wand wil zien hangen, gaat virtueel op de koffie bij Porsche Centrum Leusden.

Uiteraard zijn de rondleidingen ook te vinden via de nieuwe iPhone app van Google Maps. De Nederlandse Porsche Centra zijn door een gecertificeerde Google-fotograaf vastgelegd. Net als in andere Google Streetview-foto's en –presentaties zijn gezichten van mensen en kentekens van auto's onherkenbaar gemaakt. In het geval er een bestaande Google Streetview beschikbaar is van de weg langs het Porsche Centrum, dan loopt de Streetview buiten naadloos over in de Streetview binnen.

Om het 'live' gaan van de rondleidingen te vieren, organiseert Porsche een speciale wedstrijd. Over de rondleiding van elk Porsche Centrum wordt namelijk een vraag gesteld. De antwoorden zijn te vinden door alle virtuele tours te maken. De inzenders van de goede antwoorden maken kans op een passende prijs: een fotosessie van een bedrijfsvestiging naar keuze.

Porsche

Ook deze rondleiding wordt opgenomen in Google en daardoor wordt het bedrijf in kwestie nog makkelijker te vinden voor (potentiële) klanten. Bovendien krijgt de winnaar een tegoed van € 250 voor lifestyle-artikelen uit de Driver's Selection by Porsche Design collectie.

Porsche Cayenne GTS krijgt achtcilinderPorsche Cayenne GTS krijgt achtcilinder
12 juni 2020
Porsche presenteert 911 Heritage EditionPorsche presenteert 911 Heritage Edition
2 juni 2020
Porsche introduceert 911 Targa voor 2020Porsche introduceert 911 Targa voor 2020
18 mei 2020
Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911
20 april 2020